![]() |
#191 |
Guest
|
![]()
Już się nie mogę doczekać tej gry
![]() ![]() Mam ogromną nadzieję na dodanie do gry wiewiórek i wielu gatunków dzikich ptaków (tych z naszego (i nie tylko) otoczenia ![]() ![]() Uważam, że najlepszą możliwą parcelą publiczną, jaką mogliby dodać byłoby Zoo (choć jest to mało możliwe). Moglibyśmy zobaczyć wtedy wiele różnych zwierząt, które praktycznie nie grałyby roli w grze (ale by były, a to już mi wystarcza ;3). Myślę, że niemal pewnym nowym rodzajem Simów będą wilkołaki ![]() ![]() Co do ilości bugów, to myślę, że będzie ich raczej mało. Nie z powodu odległej daty premiery, czy też czasu od jakiego pracują nad tym dodatkiem. Po prostu mam takie przeczucie (i mam nadzieję, że się spełni ![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja zamykałam pingwina, ale chciał iść i cały czas odbijał sie od płotku, aż znikał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja dziś po dłuższej przerwie wpadłem na forum i widzę info o dodatku ze zwierzakami i już czekam z niecierpliwością
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
|
![]() Cytat:
Zamknełam szopa i pingwina kupiłam klatke z papugą zamknęłam mojego psa kupiłam olbrzymie akwarium kupiłam automaty i ławeczki kupiłam takie coś do pobierania opłat otworzyłam przedsiębiorstwo i miałam zoo;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Ciekawy sposób zarabiania......XD
|
![]() |
![]() |
#197 |
|
![]()
a wracając do tematu fajnie będzie się bawić ze zwierzakami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Ja jeszcze bym był bardzo szczęśliwy, gdyby psy zawsze warczały na koty, czy robiły coś podobnego. Moim zdaniem byłoby to naprawdę miłe urozmaicenie ;] Można by było wtedy je uczyć pokory do kotów (ewentualnie mogłaby być jeszcze cecha charakteru "Lubi koty", czy coś w tym stylu
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
no fakt i ja chce świnki morskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Ja również czekam na zwierzaki, bardziej niż na pokolenia. Chociaż ogólnie w simsy gram tylko kilka dni po wydaniu nowego dodatku, bardziej lubię je kolekcjonować.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|