|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja miałam to samo.też nie wiedziałam co zrobić,i anulowałam misję.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobra, specjalnie się zalogowałam.
Ale no mam problem... Jestem na misji i potrzebuje tego przeklętego ANIELSKIEGO ZIELA(!) no i totalnie nigdzie nie mogę go znaleźć...:/ Wrrrr. Szukałam chyba po całej mapce, po kramach. A poza tym, mam pytanie. Jak spełnić jedną z tzw misji przekupki, gdy ma ona np zdobyć jedna sztukę drewna, czy klejnotów?:/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja też na poczatku nie wiedziałam ale potem wybierajac statek klikasz na handluj czzy cos i tam wybierając miasto z jakim masz handlować w informacjach pisze np. grzyby (2) za drewno itp
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich. Generalnie gra fajna, ale szkoda, że w kolejnych poziomach trzeba zaczynac wszystko od nowa, tak jak teraz przeszedłem do levelu "tylko dla zuchwałych", patrzę, a tu trzeba monarchę od nowa stworzyc i wszystko od nowa budowac i jeszcze misje są te same. Totalna beznadzieja.... I tak jak miałem Rycerza na 10 poziomie, Szpiega na 9, Króla na 9, Medyka na 5 itd, to wszystko się wyzerowało i na dodatek wszystko trzeba budowac od nowa te same budowle. To jak tam jest ze 20 takich samych kolejnych pozomów, to idzie się zanudzic. Przy 3 już się będzie znało wszystkie misje i przechodziło z zamknietymi oczami. Szkoda.... Moim zdaniem fabuła na jeden poziom gry, na reszcie do bani i jak zobaczyłem, że wszystko to samo od początku trzeba przechodzic, to mi się juz nie chce.... Albo jak jest misja, żeby bohater jakiś załozył własne królestwo i jak zakłada, to automatycznie znika z gry, a mogłabyby to byc jakaś galąź gry i oddzielna fabuła.... Jak myślicie można zaproponowac takie zmiany wydawcom? ;p I czy by je wzięli pod uwagę...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z misja z BARDEM.
Mam przedstawic sztuke z Krolowa (miala miec motyw nieba i gwiazd). Sztuke napisalam, ale nadal nie mam opcji zeby ja pokazac na scenie. Dodam, ze bard ma juz poziom 3. Jak mam ukonczyc ta misje?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A napisałaś sztukę(Pisz komedię)?? Bo ja tak robiłam i podziałało. Potem kliknęłam na scenę i Wystaw sztukę. Potem kazali mi znaleźć aktora to zatrudniłam królową
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Misja: Wesele
Podejście: Sekretny kochanek Gram: kobietą i wybrałem 2 inne kobiety (byłem ciekawy co sie stanie). U oby dwóch mam znajomość na maxa. Wziołem ślub i mam teraz zrobić coś takiego: "Teraz, gdy jestem już po ślubie , pora na ostatnią wizyte towarzyską." Linota- obściskuj się z tą osobą" Linota (kochanka)- obściskuj się z tą osobą Próbowałem romantycznego uścisku i przyjacielskiego, a nawet próbowałem bara-bara |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją: Stary Pokaz Magii - to misja gdy magik wraz z bardem mają przygotować pokaz magii. Trzeba nauczyć się konkretnych czarów oraz wybrać asystenta.
Jestem na etapie gdy mam zrobić pierwszą sztuczkę na swoim asystencie. W zadaniach napisane jest "Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach" Zrób sztuczkę na asystencie. Nie wiem jak tego dokonać... Znam zaklęcia jakie były niezbędne do tej misji jednak nie wiem co mam robić. Nie znam żadnego zaklęcia jakie miałoby umieścić pieniądze w rozmaitych miejscach. Ktoś uporał się z tą misją? Proszę o pomoc! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |