|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwszy raz gram szpiegiem i moje pytanie brzmi: gdzie i jak szukać sekretów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ponawiam pytanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak zmienić postac którą gram? Gram królowa a chcę zmienić np. na rycerza czy medyka ale nie wiem jak. POMÓŻCIE!
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Najpierw musisz postawić budynek, w którym będzie mieszkał Twój bohater (i tak odpowiednio: dla rycerza są to koszary, a dla medyka lecznica). Następnie po stworzeniu danego bohatera, wystarczy wybrać tylko nową misję z jego udziałem - to wszystko.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kto wie jak zrobić pokaz marionetek w tej misji w której królowa zamienia sie miejscami z błaznem?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jestem w misji "O stworze,mój stworze' (lekarz+szpieg),przeprowadziłam już tajny Eksperyment w lesie,stworzyłam owego 'stwora' i co dalej? Nie mam żadnego nowego zadania u postaci,tylko u Szpiega pojawił się dymek 'muszę pokręcić się w centralnej części miasta'...zdążyłam już nawet tymże Szpiegiem pobić Stwora i lekarzem go zoperować i dalej nic! Wskaźnik oceny misji jest już wypełniony maksymalnie...co mam zrobić?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam problem z misją "wesele". Otóż jestem w sali przyjęć razem z narzeczoną i świadkiem, nad głową narzeczonej pojawia się chmurka "weź ślub z narzeczoną", ale za nic nie da się tego ślubu wziąć! Po prostu po rozwinięciu opcji kontaktowych nie ma możliwości "weź ślub". Czy ktoś wie jak wybrnąć z tej sytuacji?
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Gdzie mogę znaleźć kamień many ? Gram kapłanką , ma zrobić boski katalizator a brakuje mi tylko tego składnika . Pomocy !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|