|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
dzięki podziałało
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
proszę,proszę,ale na przyszłość sprawdzajcie,czy wcześniej nie było takiego pytania
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
W misji szpiegiem muszę wysłać list "systemem transportu przesyłek", czyli najwyraźniej nie przez zwykłą skrzynkę pocztową? Jak to zrobić? :C
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mam misję księdzem aby znaleźć heretyków, musze odkryć 4 z nich i nie wiem czy mam się pytać wszystkich simow o religie i odnalezc tych czterech? jest w ogole takie wyznanie w simach? gdzie najlepiej szukac? prosze o pomoc.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mam problem gram czarodziejka i rycerzem mam wykonac tajemniczy eksperyment.. mam ten eliksir i worek czesci zwierzyny ale jak ide do lasu opcja Wykonaj tajemniczy eksperyment jest niedostepna..spacerowalam nia kilka razy myslalam ze to cos da ale nic..pomozcie bo juz caly dzien klikam gdzie popadnie na ten las ale nie moge wykonac..
juz mam..czarodziejka na 2 poziom musiala wskoczyc Ostatnio edytowane przez kochna7 : 02.04.2011 - 21:35 |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Coz mam kolejny problem gram rycerzem i dolaczylam do bandy i na nadrycerzu mam wygonac 3 ciosy polobrot ostateczny cios i cos tam jeszcze jak to zrobic??Jak klikam na nadrycerza nic mi sie takiego nie pokazuje juz wszedzie szukalam.Rycerz moj ma skupienie na maksa zielone jest najedzony i wyspany a ma 8 poziom..co robic?
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Cześć, mam problem... Mianowicie robię misję Szpiegiem, chodzi w niej o inwazję na królestwo.
Zebrałam 40 sekretów no i teraz muszę odkryć tożsamość zdrajcy.. Ale jak? Z góry dzięki. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|