|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
marcin1821 szukaj dalej
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witam, podczas misji mam 2 zadania, muszę "Modlić się przez 30 minut, aby oczyścić rany" z tego co wiem potrzebny jest do tego modlitewnik, ale gdzie ko kupić, w menu tworzenia nie mogą go znaleść... oraz muszę "Podnieść popularność Piotrean, aby dokonać cudu" nawróciłem jużchyba z 15 osób, ale nić się nie dzieje...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
dziunia - musisz robić to kilka razy. Nie do razu zachodzi się w ciążę. Cierpliwości.
Baldur - opcja modlenia powinna być dostępna na simie. Z drugim zadaniem, niestety, Ci nie pomogę, bo krótko grałam Kapłanem Piotreańskim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jakoś przez to przeszłem, popularność Piotrean podnosi się gdy właśnie się pomodlimy przez 30 minut. Wtedy następuje cud, oczyszczenie ran.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ufff.... Przebrnąłem prze rejestracje, ale do rzeczy. Mam pytanie związane z misją "Awans Dramatopisarza". (Jeśli ktoś nie pamięta tej misji, to polegała ona na konkursie Barda). Nie wiem jak napisać sztukę, bo w karczmie przy stole na górze można tylko komedie i dramat.
Help |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No tak ale jeśli już napiszę komedie lub dramat zadanie nie jest zaliczone mimo wszystko - DZIWNE, ale dzięki za pomoc, właśnie lecę pokombinować
Ostatnio edytowane przez ŚredniwiecznySims : 14.04.2011 - 17:10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może chodzi o napisanie sztuki z jakimiś konkretnymi motywami? Motywy zdobywa się poprzez interakcję Szukaj inspiracji. Znalezione motywy znajdziesz w wyposażeniu sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Witam,
mam problem z uwolnieniem niewolnicy z dybów. Jak klikam uwolnij na tej niewolnicy to moja simka pokazuje mi, że stroi tam strażnik i nie może tam podejść. Co mam zrobić? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|