|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś jak poszłam do kramu wiejskiego to po zakupach miałam takie do wyboru: O chłopaku, który zgubił coś w szczelinie i kliknęłam żeby mu pomogła - wtedy jak się zgięła to ją kopnął i jak wyszła to znalazła tajemniczy kawałek metalu. Widziałam też u przekupki na rynku miejskim.
Ale do wytworzenia anielskiej zbroji potrzeba 4x kawalkow... ;p A jak 1 znajde to jeszcze 3x potrzebne ![]() Wiec jest jakiś sposób by uzbierać 4x tych kawałków? ![]() Jak ktoś zna sposób na znalezienie 4x takich kawałków ? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ale dlaczego nie możesz? może musisz uwarzyć więcej tego napitku. U mnie nic takiego się nie zdarzyło. Czy ktoś wie, w misji z głodnymi wieśniakami, opcja: nakarm ich trzeba wymienić pantalony na jęczmień. Jak to zrobić>
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak zrobić sztuczkę na Asystencie?
Czarodziej: "Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach!" Jak wykonać te sztuczke? Jakimś zaklęciem? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up. klikasz "zabawne.." "zrób sztuczkę" lub coś takiego. oczywiście na asystencie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To nic Ci nie poradzę
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ratunkuuuu! Mojego bohatera lada chwila uśmiercą i to dlaczego? Bo nie wiem gdzie szukać zaginionego skarbu, którym mam zapłacić królowej. Można czasem wyjść z siebie grając, ale kurde, nawet brydża porzuciłam dla simsów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
może w lesie? albo na plazy/łodzią?
![]() |
#8 |
|
![]()
feministh41, a wystarczyło poszukać parę stron wcześniej:
http://www.forum.thesims.pl/showpost...&postcount=498 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jak bardzo Tobie zależy to możesz się pobawić handlując z krajami (za pomocą statku). By uzyskać w końcu ten Tajemniczy Fragment Metalu będziesz musiał się natrudzić:
za 2 x Fosfor otrzymasz Magiczny Proszek w Kupczycach za 4 x Magiczny Proszek otrzymasz Tajemniczą Część Maszyny w Mechanowie za 3 x Tajemniczej Części Maszyny otrzymasz Mięso Jednorożca w Skromborgu za 5 x Mięso Jednorożca otrzymasz Tajemniczy Fragment Metalu w Gastrawinie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Powiedzcie mi moi drodzy jak to jest:
ukończyłam pierwszą ambicje: Nowe poczatki odblokowało to dwie nowe, ale tam jest takie same królestwo znów do budowy... i pykacie od nowa wszystkie te same misje?? nie powiem, ze mnie to troszke zdemotywowało znów rycerz, potem kowal, zielarka itd... ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|