|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
W takim razie to może jakiś błąd gry. Nie mam pomysłu.
Jak brzmi polecenie? Co to za misja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Misja- Królewskie skrytobójstwo. Polecenie brzmi: Lady Bogumiła zapłać tej osobie 1000000& w postaci zaginionego skarbu. Lady Bogumiła to królowa, która prawdopodobnie w tej misji jest oszustką i trzeba ją zgładzić czy coś. W każdym razie na wykonanie zadania z zapłatą jest 48 godzin a w razie porażki bliższe spotkanie z bestią.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Aha Próbowałam w lesie, na plaży i na statku i echo. Nic się nie da zrobić. Nie można tego kupić, nie można wyprodukować, chyba, że robiłam coś nie tak
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
alicja: sprawdź w skrzynce pocztowej. Nie wiem, czy tam jest na 100% - wzoruje się na tym:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=444 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Już tego próbowałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Gdzieś jeszcze czytałam, że powinna pojawić się opcja na statku, ale jak wypełnisz wszystkie zadania po kolei. Nie wiem, o co dokładnie chodzi, ale próbuj co jakiś czas na statku sprawdzać, czy nie ma tej opcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Logiczny byłby statek, ale nic nie da się zrobić. Jak trochę ochłonę spróbuje jeszcze raz od początku przejść tą misję. Może w tym czasie ktoś znajdzie odpowiedź na pytanie- gdzie jest skarb
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z tymi misjami jest bardzo różnie, wcale nie są takie same. Mnie kilka już się powtórzyło, ale wcale nie były identyczne. Teraz gram drugi raz misję w której mam za zadanie posłuchać lekcji na Rynku. Poprzednim razem przeszłam ją bez problemu, teraz kiedy dostałam to zadanie w żaden sposób nie mogę go wykonać. Nie wiem czy to przez tą nową wersję, czy sama już nie wiem o co chodzi.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|