![]() |
#61 |
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem ze to intro bylo za dlugie ale nie moglem sie oprzec ^_^
Pozatym tak jak mowilem wczesniej ta wejsciowka pojawia sie tylko w tym odcinku ![]()
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Zapraszam na 11 odcinek serialu
Wiem ze byl maly zastoj, ale pracowalem nad teledyskiem i mialem jeszcze pare innych spraw na glowie. Mam nadzieje ze sie bedzie podobac ![]() http://www.youtube.com/watch?v=q7tGY...el_video_title
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Myślałam, że to będzie nudny odcinek, ale bardzo szybko się rozkręcił i spodobał mi się.
Dziewczyny po metamorfozie wyglądały super (koniecznie musisz mi dać namiary na nową fryzurę Jessicy). Lucy, jak zawsze najlepsza. Przykro mi się zrobiło, jak Sarę dopadło to pogorszenie nastroju. No i oczywiście Andy. O co może chodzić z tym miastem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Mowisz masz
![]() http://www.peggyzone.com/Sims3Detail...0587&sortId=00 A jak mogloby byc inaczej? ![]() Dzieki za koma ![]()
![]() |
#65 |
|
![]()
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Jestem amatorem w kwestii filmów The Sims 2, nie będę oceniać surowo. :)
Hmm... kamera nie miota się, a wtedy ładnie to wygląda. Muzyka dobrze dobrana, brak błędów ortograficznych, itp.... Jedyne, czego bym się uczepiła, to taki brak... no... nie wiem, jak to ująć. Po prostu, wszystko w 1 odcinku dzieje się tak spokojnie... nudnawo trochę. No i... simowie nie są zbyt urodziwi. xP Jeśli to cię w jakiś sposób uraziło, to najmocniej przepraszam. Chyba w ogóle źle robię oceniając to, bo ja sama żadnego filmu nie zmontowałam. Wybacz. ^^ Ocena: 10/10 :3 Edit: Jakby co, oglądałam dopiero 1 odcinek. ;) |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]()
To ze nie krecisz/ jestes amatorka nie znaczy ze nie mozesz skomentowac czyjejs pracy. Jestes widzem wiec masz do takiego komentarza prawo
![]() Cytat:
![]() Btw. masz zmiar obejrzec kolejne odcinki??
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
UP: Tak sądzę.
![]() Aha, co do mojej recenzji to zrobiłam jeden błąd, bo to jest film z The Sims 3, a ja napisałam o dwójce... Jednakże wiesz, o co mi chodziło, w pierwszym zdaniu... ![]() (To jest Off-top? Jak tak, to mnie ukarajcie). ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Pytam sie poniewaz druga seria (od odc 10) diametralnie rozni sie jakosciowo. Serial jest "plynniejszy" i dodane sa "czarne pasy" (od odcinka 11).
Jezeli nie bedziesz chciala ogladac dalej to chociaz zachecam do obejrzenie trailera do drugiej serii oraz odcinka 10, 11 lub 12 ![]()
![]() |
#70 |
Reputacja: 10
|
![]()
Odcinek 12 taki przejściowy. Chyba zapowiada jakąś akcję (liczę na to, bo już długo nie było wartkiej akcji
![]() Trochę denerwowały mnie te ścienienia pomiędzy zmianami scen. A przeglądanie się Lucy w lustrze i jej komentarz na temat swojego wyglądu wycięłabym. Kiedy możemy liczyć na to, że dopłyną do lądu? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|