![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odcinek 6, "Między murem, a granicą"
Zobaczyła kolejny napis na ścianie: "Jeśli chcesz zobaczyć swoją siostre oddaj mi to co mi się należy". Iga krzyczała, z oczu ciekły jej łzy, upadła na ziemie, słyszała przeraźliwy chichot. Do kuchni wpadł Arek: - Co ci jest Iga? Co się stało??? Zadzwonie po pogotowie!!! - Ten napis! Znowu... Już nie mogę! - Jaki napis? O co ci chodzi? Arek pobiegł do salonu i zadzwonił po karetkę: - Mówi Arek Dum, proszę przysłać karetkę na ulicę SimLoock 2. Nagły atak. Proszę się spieszyć. Iga kiedyś słyszała to nazwisko. Odwróciła się. Napisu już nie było. - Ale co ty tam zobaczyłaś??? - Nie... Nic... Jakąś mysz... potem zrobiło mi się słabo... - Ale mówiłaś coś o napisie... - No bo byłam w stresie i nie mogłam nic powiedzieć. Po krótkiej chwili przyjechało pogotowie. Arek pojechał razem z nią. W szpitalu zadzwonił do Klary i powiedział jej, że są w szpitalu. Klara obiecała, ze przyjedzie. W tej chwili obok sali Igi przejechała jakaś kobieta na wózku. "To chyba mama"- pomyślała. Wbiegła z sali. Nikogo już nie zobaczyła. Poszła do łazienki, a tam... A. Kolejny napis B. Mama C. Pielęgniarka -siostra jej nauczycielki |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|