|  10.04.2011, 14:00 | #1 | 
| Guest 

|  Dodatki do gry nie działają na Windowsie 7 ! 

Czesc, mam taki problem gdyż posiadam windows 7 wczzesniej miałam viste i był ten sam problem.. Instaluje Simsy i gra działa, a gdy zainstaluje pierwszy dodatek (kariera) i uruchamiam gre to włacza sie to pasek (ten zielony, gdzie widac ze gra sie ładuje) rozciąga się , potem jest wybór miasta , a gdy wybiore to gra się wyłącza.. Czy da rade jakos to naprawic ? sciagnac cos ? czy te simsy 3 po prostu nie działaja na viscie i 7.. :/ Z góry dzieki za pomoc..
		 Ostatnio edytowane przez lithium : 15.04.2011 - 18:50 | 
|   | 
|  | 
|  12.04.2011, 13:33 | #2 | 
| Guest 

|  Odp: Dodatki do gry nie działają na Windowsie 7 ! 

na viscie musza dzialc bo jest w wymaganiach. Sprawdz moze nie spelniasz innych wymagan do gry albo nie masz pamieci
		 | 
|   | 
|  12.04.2011, 14:09 | #3 | 
| Zarejestrowany: 30.12.2010 Skąd: somewhere in the world Płeć: MężczyznaPostów: 982 Reputacja: 10 |  Odp: Dodatki do gry nie działają na Windowsie 7 ! 

No nie wiem ...  a może właściwości/uruchom w trubie zgodnosci/windows XP ? | 
|   |   | 
|  12.04.2011, 14:30 | #4 | 
| Zarejestrowany: 04.01.2011 Skąd: puf puf Wiek: 25 Płeć: MężczyznaPostów: 944 Reputacja: 10 |  Odp: Dodatki do gry nie działają na Windowsie 7 ! 

Z każdym miastem tak się dzieje?

__________________  | 
|   |   | 
|  19.04.2011, 13:50 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Dodatki do gry nie działają na Windowsie 7 ! 

Witaj, Mówisz, że problem występuje dopiero, gdy zainstalujesz dodatek, więc to raczej nie wina żadnego modu. Proponuję przeinstalowanie gry jeżeli tego nie zrobiłaś. W przypadku wystąpienia błędu, nawet bez komunikatu, w folderze Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3, tworzą się pliki tekstowe.  Użyj http://wklej.to/, żeby pokazać nam zawartość takiego pliku. | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |