Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.04.2011, 17:25   #1
SuperMiss16
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Witam, witam Jestem nową użytkowniczką, więc jakby co, dopiero się tu orientuję Nie no, po prostu serce mi wali jak oszalałe, po tym co przeczytałam na wirtualnych simach!:
- Tzw. wymyślony przyjaciel może stać się zwykłym simem. Z wymyślonym przyjacielem porozumiewamy się prawie identycznie, jak ze zwyczajnym simem (poprzez te same interakcje).
- Pojawi się plac zabaw z masą rekreacyjnych obiektów dla dzieci - zjeżdżalnią, wieżą wspinaczkową, piaskownicą, huśtawką (dwuosobowa i jednoosobowa) oraz grą w klasy.
- Wózki dziecięce są w pełni funkcjonalne, dzieci można przewozić z jednego miejsca w miasteczku, do drugiego.
- W domku na drzewie dzieci mogą się bawić np. w piratów, albo wylewać wodę na innych simów.
- Pojawią się łóżka piętrowe. Będą dostępne łóżka z jednym materacem, pod takimi łóżkami można ustawić np. sofę lub biurko, a także łóżka z dwoma materacami, przeznaczone dla dwójki dzieci (jedno śpi na górze, drugie na dole).
- Sąsiedzi mogą zadzwonić po policję, gdy nastolatkowie będą robić im psikusy. Rodzice mogą ukarać swe dzieci.
- Simowie mogą "dłubać" przy zlewach i tryskać wodą w twarze innych.
- Simowie mogą opowiadać straszne historie, przez co niektórzy w nocy będą mieć koszmary.
- Pojawi się łuk weselny, simowie będą mogli też razem pokroić weselny tort.
- Simowie będą mogli chodzić na randki.
Źródło: Wirtualne simy

Nie mogę się doczekać randek, no i wózki będą prawdziwe! Wprawdzie na razie nie mam The sims 3 (no niestety, to jest wina za słabego kompa, nowy kupię sobie dopiero pod koniec czerwca, a wtedy witaj trójeczko! xD), ale jak tylko będę mieć, na 100% kupię ten dodatek. Podobał mi się już od trailera. Może dlatego, że podobała mi się muzyka? xD Ale randki?! Tego się chyba nikt nie spodziewał!...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania