|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, witam
![]() ![]() - Tzw. wymyślony przyjaciel może stać się zwykłym simem. Z wymyślonym przyjacielem porozumiewamy się prawie identycznie, jak ze zwyczajnym simem (poprzez te same interakcje). - Pojawi się plac zabaw z masą rekreacyjnych obiektów dla dzieci - zjeżdżalnią, wieżą wspinaczkową, piaskownicą, huśtawką (dwuosobowa i jednoosobowa) oraz grą w klasy. - Wózki dziecięce są w pełni funkcjonalne, dzieci można przewozić z jednego miejsca w miasteczku, do drugiego. - W domku na drzewie dzieci mogą się bawić np. w piratów, albo wylewać wodę na innych simów. - Pojawią się łóżka piętrowe. Będą dostępne łóżka z jednym materacem, pod takimi łóżkami można ustawić np. sofę lub biurko, a także łóżka z dwoma materacami, przeznaczone dla dwójki dzieci (jedno śpi na górze, drugie na dole). - Sąsiedzi mogą zadzwonić po policję, gdy nastolatkowie będą robić im psikusy. Rodzice mogą ukarać swe dzieci. - Simowie mogą "dłubać" przy zlewach i tryskać wodą w twarze innych. - Simowie mogą opowiadać straszne historie, przez co niektórzy w nocy będą mieć koszmary. - Pojawi się łuk weselny, simowie będą mogli też razem pokroić weselny tort. - Simowie będą mogli chodzić na randki. Źródło: Wirtualne simy Nie mogę się doczekać randek, no i wózki będą prawdziwe! Wprawdzie na razie nie mam The sims 3 (no niestety, to jest wina za słabego kompa, nowy kupię sobie dopiero pod koniec czerwca, a wtedy witaj trójeczko! xD), ale jak tylko będę mieć, na 100% kupię ten dodatek. Podobał mi się już od trailera. Może dlatego, że podobała mi się muzyka? xD Ale randki?! Tego się chyba nikt nie spodziewał!... |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|