![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. To mój któryśnasty domek w simsach (!) ale pierwszy na forum. Jest to renowacja Alei Leśnej 95. EDIT: zapomniałem o rzutach. Dam później.
Sorry za jakość zdjęć. Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:19 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z której strony jest on nowoczesny?
Ogólnie to trudno byłoby znaleźć coś co mi się spodobało. Nie uważam, że to Twój udany projekt. Pracuj dalej. Przede wszystkim nad zdjęciami- Rób je z pozycji oczu sima- oraz nad 'stylem'. Gdy piszesz nowoczesny, niech będzie w takim stylu, a nie dajesz jakiegoś 'zwyklaka' właściwie bez stylu. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Yhy, no tak. Maxis. Niewielu lubi połączenie ego słowa z budownictwem w simsach, jednak są tacy, którzy potrafią to zamienić w plus. Nie potrzeba wymyślnych dodatków, zeby domek czarował swym wygladem, tutaj jednak nic nie czaruje, jedynie fatalna grafika zdjęć "zaszumia" obraz. Pusto, bez wyrazu, ogólnikowo: brzydko.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Fatalna jakość jest bo mi fraps nie działa a imageshack nie wchodzi :/ w ogóle coś mi dzisiaj net szwankuje :/
|
![]() |
#5 |
|
![]()
jestem zdecydowanie na nie, ale ciesze sie, ze jeszcze duzo osob pamieta o maxisowych rzeczach - bo w sumie nie sa takie zle. za to masz + :>
W domu jest pusto, w drugiej sypialnie te zielony kolor jest okropny, w pierwszej sa nawet w miare (tylko po co wstawiales tam kominek?). O lazience nic nie mowie, o kuchni tak samo. Tylko w przedpokoju podobaja mi sie odcienie szarosci. Tak jak pisala Bush, z maxisa moze wyjsc na prawde cos fajnego, jednak nie u ciebie... Przyjrzyj sie innym domkom, zaczerpnij inspiracje ![]() Pracuj nad stylem i przede wszystkim fotkami
#6 |
|
![]()
Widać że Maxis żądzi
![]() Ale jest to plusem, mało osób potrafi użyć podstawowych mebli i ozdób, w taki sposób aby wszystko wyglądało jak 'najzwyklej' cokolwiek to znaczy. Uważam że nie jest to cud, ale wygląda to nawet ładnie, bo nie jest wypakowane kodami, pościąganymi dodatkami i nie jest przymusowo sztuczne. Popracuj nad kolorami i wypełnieniem wnętrz. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bardzo licha produkcja 1/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się.
Może spróbuj ściągnąć jakieś meble, a będzie lepiej? Jak na razie to ja tu widzę stary, dziadkowaty dom. ![]() Oceniać nie będę, by nie urazić uczuć. ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bryła jest fajna ale mi się środek nie podoba.Jak by dom był większy to byłby lepszy bo te pokoje są za małe.Może jakieś meble z neta były by lepsze.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|