|
|
#11 |
|
Guest
|
Ania zobaczyła że żona Mariusza całuje się z znanym aktorem.
-no .. ,no - Powiedziała szeptem Ania i skierowała się w stronę bufetu, aby zjesć coś przed wyprawa w góry. Ania trochę zmęczona siedzeniem w Hotelu poszła na narty. ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłł łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłll!!!!!!!!! !!!!!!!! -Krzyczała i wpadna na pewnego faceta -Przepraszam bardzo pana, bardzo. -alez nic sie stało -odpowiedział.-jestem Irek miło mi poznac -A ja Ania -powiedziała. Ania to piękne imę moze pójdziemy do bufetu napic sie troche ciepłej kawki. No dobra-powiedziała Ania.rozmawiali i pili kawę i okazało sie ze mają podobne zainteresowania, odrazu zostali przyjaciółmi i okazało sie ze facet tez jest gwiazdą. -Musze juz isc moze jeszcze kiedys sie spotkamy, bo ja juz wyjezdzam-powiedziała. -to szkoda zadko sie spotyka tak piękna kobietę -powiedział Irek, Ania poszła cos zjesc i natychmiast poszła do pokoju i zasnęła w ciepłym łózku. Spakowała sie i wróciła do domu ,podróż taksówką była tak męcząca jeszcze musiała zatargać do pokoju walizki weszła do domu i stanęła nieruchoma poniewaz zastała tam ......... a.Mamę b.Mariusza c. rozpaczonego wujka. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|