Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.04.2011, 15:37   #11
Brutus

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: FTS Newsletter 8 [10] - 24.04.2011. - KOMENTARZE

Wow jestem w gazecie! Szkoda, że jest o mnie jedno zdanie, ale lepsze to niż nic.

Nigdy nic nie pobrałem z TSR i tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że dobrze robię.

Podoba mi się nowy dział o architekturze. Mam propozycję żeby pojawiały się jakby dwie części: dla początkujących i zaawansowanych architektów. Pamiętam, że kilka lat temu problemem było dla mnie zbudowanie parterowego domku dla jednej osoby.
Porady są dobre, ale 'kit czy hit' nie przypadł mi do gustu. Osobiście mam własne pojęcie tego co jest kitem, tandetą i badziewiem a co na odwrót i sądzę, że większość ludzi tak samo. Fajnie byłoby, gdyby pojawiły się jakieś bardziej szczegółowe architektoniczne porady np. gotowe projekty domów do zbudowania samemu (nie mówię to o zdjęciach z gry tylko o normalnych rysunkach, które można wydrukować i urzeczywistnić w grze). Przydałoby się takie coś tym, którzy nie mają pomysłów na dom.
Chciałbym żeby było więcej porad, ale różnych. Np kilka porad do nowoczesnych wnętrz a kilka do tych w starym stylu.
Mam nadzieję, że w przyszłym numerze zobaczymy ponownie dział poświęcony architekturze.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania