![]() |
#112 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, może tym razem będzie mniej banalna. Oto...
![]() Świeżo po studiach. Spokojna, zrównoważona. Jej zaletą jest trzeźwe i logiczne myślenie, nie bardzo za to potrafi "lać wodę" - w podstawówce miała spore problemy z długością wypracowań. Sympatyczna, ma spore poczucie humoru. ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać na powyższych zdjęciach, lubi chodzić po domu boso ![]() Simkę tę dedykuję wszystkim rudzielcom, a także - miłośnikom tego jakże pięknego koloru. Jak zwykle - szczere opinie, konstruktywna krytyka, oto o co proszę ![]() Aha - zachęcam też o obejrzenia moich trójkowych Simów.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 28.04.2011 - 17:48 |
![]() |
![]() |
#113 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaaa, jaka piękna!
An... Grace z zielonego wzgórza! Rude włosy, piegi ![]() I jak się ładnie uśmiechnęła na drugim zdjęciu ![]() Piękne oczka, chyba od Bruna? Usta super, nos też niczego sobie. Poprawiłbym tylko trochę podbródek. Daj ją do ściągnięcia, huehuehueheheeh ![]() awwwwww.
#114 |
Guest
|
![]()
obniżyła bym jej lekko nosek/podniosła usta.
Pięknaaa : O |
![]() |
#115 |
|
![]()
Cóż, dałabym ją, tylko ma niestety nieredystrybucyjną fryzurę... choć, jeśli to nie problem, to bez tej fryzury mogłabym dać. Wejdę do BodyShopa i oczyszczę ją z nieredystrybucyjnych dodatków. Chociaż to chyba tylko ta fryza
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
|
![]()
Daj jej jakąś ładną, redystrybucyjną rudą fryzurkę i wstawiaj na forum!
![]()
#117 |
|
![]()
No dobrze... tymczasem liczę na jeszcze parę komentarzy
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
jest boska!!!
to tyle co mogę z siebie wydusić w tej chwili ![]() no i po części dedykowana mnie xD haha ![]() jesli dasz ją do ściągnięcia nawet łysą to i tak będzie mi się podobać xD swoja drogą mam podobną w jednym z domków, postaram się ją tutaj pokazać ![]() chociaż moja nie jest taka ładna ![]() a wracając do simki to na prawdę jest prześliczna, z niecierpliwością czekam na moment kiedy będę mogła ją pobrać ![]()
![]() |
#119 |
|
![]()
OK, wątek czeka na akceptację modów
![]() ![]() Hm, może Xardasa też zamieszczę... EDIT: Grace jest do pobrania w tym wątku.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 30.04.2011 - 11:51 |
![]() |
![]() |
#120 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jesteś tak samo zainspirowana jak ja widzę
![]() Buszuję ostatnio wszędzie, czytam to i owo i od razu chce mi się grać, bo mam tyyyyyyyyyyle pomysłów na moich Simów ![]() (jedna z nich - też zainspirowana- też zostanie nauczycielką, tyle, że w przedszkolu, bo bardzo lubi dzieci ![]() Wygląda uroczo, ale zmieniłabym jej oczy na bardziej realistyczne ;p No i cień do powiek też, bo aż się prosi, żeby walnąć jej lekki, jasny makijaż! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|