|  | 
|  07.05.2011, 19:04 | #1 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

WP jest fajne,ale dla ludzi grających jednym simem.Bo tak praktycznie to jeden sim coś robi,a reszta czeka.Ale na szczęście można wybrać jednego sima do podróż lub więcej :d  @Xou. l Nic nie powiedziałaś o zwierzakach ^^ @anjanka l A JA a nie AJA   Od jakiegoś czasu dużo razy jakoś poprawiam ludzi O.o Tak jak anie_1981,chcę,żeby można było zrobić Yorka  I mu kucyki robić ^^ | 
|   | 
|  | 
|  09.05.2011, 08:00 | #2 | 
| Zarejestrowany: 02.11.2010 Skąd: Gdzieś Wiek: 35 Płeć: KobietaPostów: 349 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

@anjanka l A JA   a nie AJA    oj się czepiasz  i nie poprawiaj mnie bo tego nie lubię  a poza tym czasami posty piszę w pracy i nie mam czasu na błedy 
				__________________ Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 09.05.2011 - 08:05 | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 127 (0 użytkownik(ów) i 127 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |