|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Witajcie. Pamiętacie jeszcze Hintonów? Trochę się u nich pozmieniało.
Ich historię zakończyłam na narodzinach małego Filipa. Filip rośnie jak na drożdżach. ![]() Mamusia od początku była niezmiernie szczęśliwa z pojawienia się nowego członka rodziny. Spędzała długie godziny na zajmowaniu się synkiem, zaniedbała także pracę i swoje życiowe marzenia. ![]() Tymczasem Filipek dorastał. Od małego był raczej nieśmiały, ale z czasem stało się to problemem. Filip nie miał przyjaciół, samotnie chodził na place zabaw. Wydawało się, że wiódł beztroskie życie.. ![]() Jednakże wtedy rodzice zdecydowali się na kolejne dziecko. Irmina miała problemy z zajściem w ciąże, więc razem z mężem postanowiła dać dom słodkiej istotce z sierocińca. W ten sposób do rodziny dołączyła Isa. ![]() Filip początkową chował się przed nową siostrą, ale dzięki jej charyzmie wkrótce zostali przyjaciółmi. Nie wiem dlaczego nie mam więcej zdjęć.. Muszę opisać na sucho. Irmina w końcu zaszła w ciążę i w domu pojawił się Janek. Obecnie jest on małym dzieckiem, Isa i Filip są nastolatkami. Irmina zatrzymała sięna drugim szczeblu kariery biznesowej. Marzy, żeby wreszcie wrócić do pracy! Ostatnio edytowane przez Pinezka : 11.05.2011 - 19:28 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|