![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jestem pewna, czy to odpowiedni temat, ale no trudno. Zaryzykuję ^^.
Otóż kupiłam oryginalną płytę the sims 3 po zmroku. Niestety mój komputer jej nie widzi. Dodam, że na laptopie brata działała w porządku i gra się zainstalowała. Poprzednie dodatki działały bez zarzutu włącznie z średniowieczem. W czym tkwi problem? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że to nie jasna odpowiedź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
![]()
Hejka,mam wielki problem ponieważ pożyczyłam koleżance The Sims 3,WP,na,k,szj,pz,iwp...
No i ona instaluje ts3 a tam na 99% wyskakuje jej komunikat "Wyskoczył błąd, instalacja aplikacji zostanie przerwane" i się wyłącza. U mnie odinstalowałyśmy wszystkie dodatki i akcesoria i podstawę i instalowałyśmy a u mnie nic takiego nie wyskoczyło dziwne,nie ? Normalnie się u niej zainstalowało,kiedyś u niej działało... Ma ona laptopa vaio(fioletowego) i jakoś wcześniej działało a u mnie dalej normalnie działa... Prosiła bym o szybką odpowiedź bo ona za 2 dni wyjeżdża do Anglii,dla wiadomości to ta moja koleżanka Nikki(Nikola)... |
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]()
Tak jak w temacie. Włączam grę naciskam play jest czarny ekran i wywala mnie do pulpitu. Co robić?
Nie znam się na sprzęcie, ale mam dysk 3 gb, kartę graf. Nvidia GeForce GT 512mb. Rozdzielczość 32 bit'y. Czytałem o takim problemie i niektórym pomagały starsze sterowniki. Inni mówią, że muszę sformatować komputer. Co robić, miał ktoś już taki problem? Proszę bez spamu. |
![]() |
![]() |
#135 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Zakupiłam z ea store dodatek Pokolenia. Sciągnęłam je oraz próbować zainstalować, ale pojawił się komunikat: "Please use The Sims 3 Laucher and update your version of The Sims 3 before installing this product" Zatem zgodnie z instrukcją włączyłam program startu, jednak moja gra jest zaktualizowana (mam ustawione automatyczne aktualizacje), jednak za każdym razem gdy chcę zainstalować pokolenia pojawia się ten sam komunikat. Pobawiłam się troszkę w wyłączanie, włączanie ea dowloader i lauchera, ale bez zmian. Czy ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem? Być może jest to banalne, jednak ja nie jestem szczególnie zorientowana ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
![]()
Witam , 1 czerwca kupiłam grę The sims 3 pokolenia i mam z nią nie mały problem, mianowicie chodzi o to ze gra mi w ogóle nie działa , naped mi jej nie czyta ale tak miałam z każdym dodatkiem ( to nie problem ) bo jestem zarejestrowana na stronie i wcześniej bez problemu ściągałam stamtąd dodatki , również z pokoleniami chciałam tak samo , wszystko super instalacja a jak tylko chce uruchomić grę wyskakuje mi błąd ze mam podać swój kod rejestracyjny ;/ podaje i nic ... jakby był błędny kod !!!! ;-(( proszę o pomoc albo nie wiem o rade do kogo mogłabym się zgłosić , wiem ze w niektórych grach jest tak ze można dzwonić do pomocy technicznej może ktoś ma numer ...
Ostatnio edytowane przez lithium : 03.06.2011 - 14:20 |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Mamproblem z dodatkiem Kolekcja czerwiec 2011, przy instalowaniu z launchera wyskakuje zaktualizuj grę .Mam wgrane najnowsze aktualizacje .Czy ktoś próbował to zainstalować?.txh za odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wkurzyłam się >.<
Dopiero co kupiłam laptop i chciałam zainstalować na nim Simsy a tu nagle "Nie udało się uruchomić gry. Nieudana inicjalizacja usługi (0x0175dcbb). Bo tak: Zainstalowałam podstawę na dysku D (bo tam chcę by mi się wszystko instalowało), potem pobrałam i zainstalowałam za pomocą EA Download Managera (Origin) (a pezdtem zainstalowałam aktualizację do The Sims 3) Nowoczesny Apartament i Wymarzone Podróże. Program Origin zainstalował mi je (bez zapytania gdzie chcę je zainstalować) na dysku C. Następnie zainstalowałam z płyty Pokolenia na dysku D. I nagle nie mogę uruchomić gry. Ani z płytą Pokoleń, ani za pomocą płyty podstawy. I wydaje mi się, że powodem może być to, że dodatki są na dwóch różnych dyskach. (Nie znam się na komputerach, bo mnie ogromnie irytują :c) Więc czy to jest właśnie powodem tego problemu? Jeśli tak, to co powinnam zrobić? Jak mogę zmusić Origina do instalowania dodatków na dysku D? Bo mnie to wkurza ![]() Zwłaszcza, że sam program zainstalowałam na dysku D, a sam utworzył folder o nazwie "Origin Games" na dysku C <_< Proszę o pomoc ![]() Edit: Dodam, że nawet nie pojawia mi się to okienko główne Simsów, które się pojawia po kliknięciu na launcher. A było gdy zainstalowałam podstawę, jednak nie klikałam "graj". Mam odinstalować podstawę i dodatki? Jak włączałam przez "Wymarzone Podróże" to wyskakiwało: "Uruchomienie niemożliwe. Zainstaluj ponownie podstawową grę The Sims 3". Jak odinstaluję podstawę, to dodatki muszę odinstalować wraz z nią? (Wiem, że mogę zadawać głupie pytania, ale grałam w TS3 tyle, co nic i to w samą podstawę na kompie, który nie ma dostępu do internetu) Edit 2: I jeszcze jedno pytanie: Czy jak odinstaluje dodatki z Origina, czyli w moim przypadku są to WP i Nowoczesny Apartament, to będę je ciągle mogła zainstalować, czy już nie? (i nie daj Boże się okaże, że muszę je kupić jeszcze raz?) Mam nadzieję, że ktoś mi odpowie... Ostatnio edytowane przez Miyoki : 06.06.2011 - 23:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
możesz spokojne odinstalować i zainstalować wszystko od nowa. Najlepiej to zrobić w sposób który jest tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53512
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Miyoki, podczas instalacji musisz wybrać następujące opcje:
1. "Rodzaj ustawienia": "Własne", zamiast "Typowe" ![]() 2. Następnie klikasz na "Zmień..." ![]() 3. Pojawia się takie okienko, odszukujesz dysk D i stworzony przez Ciebie folder w którym chcesz zainstalować grę, wybierasz go i potwierdzasz klikając "OK". ![]() 4. Kontynuujesz instalację. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|