|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czasami nie wystarczy skasowanie modów. One ciągle siedzą w grze.
Ściągnijcie sobie TEN program. Gdy go włączycie, to u góry po prawo jest okienko z nazwami dziwnych plików... to są cache gry. W nich siedzą pozostałości modów. Pod okienkiem poszukajcie przycisk "Clear All Caches". Po tym te pliki znikną. Gra je sobie od nowa odtworzy i już nie powinno być w grze pozostałości skasowanych modów. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No a mnie Pokolenia trochę przekonały do siebie. Miałam simkę, która wdała się w romans na przyjęciu panieńskim z tancerzem i... ze ślubu nici
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No wiesz.... Biedny pan młody.... To było okrutne!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
"Po mieście krąży opinia, że Simka jest oszustką". A drugi, który miał być lekiem na tego pierwszego strasznie długo się przekonywał do niej. I nie chciał przychodzić na randki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Zrobiłem ostatnio wieczór kawalerski!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mnie za to dzisiaj wzruszył jeden staruszek... Gram Ćwirami, konkretnie Aleksandrem Ćwirem i jego familią. On i jego żona są już emerytami, ale tak na ostatni gwizdek kazałam im mieć jeszcze jedno dziecko. No i ten Tomaszek już jest nastolatkiem. Chciałam wypróbować internat i wysłałam tam Tomasza. Pojechał w niedzielę, a w poniedziałek tatuś (Aleksander), miał pragnienie wypisania syneczka ze szkoły...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja miałem za dużo dzieciaków w domu, to jednego wysłałem do szkoły z internatem... Nawet mały szatan nie dzwonił, a za moje pieniądze jadł.. ;]
![]() |
#8 |
|
![]()
Jakie te dzieciary niewdzięczne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ja kupie TS3 Pokolenia dopiero za miesiąc :/ ale po wszystkich zapowiedziach, recenzjach i z tego co wszyscy mówią wychodzi że ten dodatek jest nawet fajny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dodatek jest naprawdę bardzo fajny. Bugów nie mam, ale gra się tnie. Nie chcę zaczynać od nowa. Mogę jednak trochę to cięcie się gry usprawiedliwić. Gram na swoim starym zapisie, który powstał dosyć dawno. Przed Po Zmroku. Do tego gram w domu Ćwirów, który sam w sobie jest wielki i zawsze się ciął, a ja dodatkowo dobudowałam mu 2 poziomy piwnicy i ogólnie wypchałam go mnóstwem obiektów, również Store i nieoficjalnymi dodatkami. Do tego w domu mieszka 7 ludzi i ósmy Sim w drodze... No więc aż tak bardzo na to cięcie się gry nie narzekam, bo nie wiem jakby to było na świeżym zapisie a u Bardów (w Bridgeport) prawie wcale się nie tnie, na 98% płynnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 129 (0 użytkownik(ów) i 129 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|