|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Ja zainstalowałem
Najbardziej widoczną zmianą są ekrany ładowania w postaci gierki typu hidden objects. Za znalezienie danego obiektu, zależnie od poziomu jego trudności, członkowie wczytującej się rodziny dostają punkty szczęścia życiowego.Jeśli jesteś zalogowana w trakcie gry, to na panelu gracza (prawy górny róg) pojawiła się nowa zakładka, która dotyczy Store. można w nią kliknąć po wejściu w tryb kupowania - pokazują się wtedy różne promocje, bestsellery itp., wraz z możliwością kupna. Dodatkowo, w menu głównym pojawił się przycisk "Kup teraz" dla The Sims 4
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Heh... Nie są to zmiany, które są mi do czegokolwiek potrzebne... Więc na razie nie instaluję łaty...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 19
|
Ja zainstalowałem, gdyż aktualizacja miała naprawić błąd ze znikającymi Simami, którzy znikali mi rzadko. Zaraz po wejściu do gry jeden z moich współlokatorów zniknął
chodził tak jakby w fundamentach domu, a chmurki były widoczne zaraz nad podłogą. Na szczęście samoistnie się to naprawiło... Gra po pierwszym zapisie, po aktualizacji mi się "wykrzaczyła" - drugi raz nie wchodziłem, ale mogło być to spowodowane tym, iż zostawiłem na 1,5 godziny grę włączoną i potem wróciłem do rozgrywki. Drastycznych zmian na lepsze czy gorsze nie zauważyłem... Może oprócz tego, że pojawiają się ładne lokacje - tematyczne (z dodatków), w których to musimy odnaleźć przedmioty... to dość miłe urozmaicenie oczekiwania na wczytanie save'u, ciekawsze niż, np. rozwiązywanie krzyżówek (jak to miałem w zwyczaju). Pozdrawiam D_S
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z nowej aktualizacji. Gram na mac'u. Gra była powolna, wyłączała się, kiedy była jesień, rośliny i deszcz stawały się wielkimi prostokątami i zasłaniały cały simowy świat. A teraz! Wszystko śmiga jak ta lala, nie wyłącza się jak tylko postanowię edytować bluzkę sima i widzę simów! Tylko grać!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Słuchajcie. Mam pytanie. Czy po dodatku SwP wyszła nowa aktualizacja? Podkreślam PO. Bo gra chodzi mi strasznie, pierwszy raz od zawsze, a jak tak gram i są ściny 4razy na dzien simowy, to szału dostaje. ;___;
|
|
|
#7 |
|
Creator
|
Lubie po tym dodatku nie było żadnej aktualizacji.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Ujmę to tak, na płycie z grą jest łatka 1.62, ale na stronie EA jest łatka 1.63. łata 1.63 zawiera już jakieś poprawki do SwP, tak więc jeśli masz wersję 1.62, to możesz pobrać łatę 1.63 z neta. Polecam SuperPatchera, bo nie sądzę, żeby istniała mała łata od 1.62 do 1.63.
http://simsvip.com/2013/10/17/sims-3...e-1-63-101713/ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Podobno jest już nowa aktualizacja 1.67? Czy ktoś już pobierał?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja pobrałam i i simsy zupełnie przestały chodzić. ;/
|