![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowy dodatek nowym dodatkiem, ale show must go on... Jeszcze będziecie mieli więcej ludu, niż ja...
![]() Danny na starość postanowił zostać pisarzem... Jego książka, dramat obyczajowy, o tytule "Podarta Pończoszka", świetnie się sprzedaje... ![]() Natomiast Jeanette nadal maluje obrazy, ten powiesiłam nad schodami, oczywiście "spiralnymi"... ![]() Młodość... Ale już niedługo, bo Johnny i Patty wkrótce będą dorośli... Ciekawe, czy będą mieli kryzys wieku średniego. ![]() Kwiatki... ![]() Johnny "pakuje"... Owłosiony się zrobił staasznie. No dobra, pomogłam mu. ![]() Betty nieco starsza. Nie dostała WP. ![]() Ojciec straszy dziecko. ![]() W ogóle, to ostatnio stwierdziłam, że Twallan'owi wypadałoby postawić skrzynkę piwa za jego NRaas'y. Odkryłam, że DebugEnabler potrafi dodać do plecaka Sima wszystkie owoce\warzywa i nasiona drzewa pieniężnego, ominorośli. Potrafi też dodać wszystkie gatunki ryb. Ale to co zauważyłam wczoraj w MasterControllerze... Ta opcja była od dawna, ale jej nie sprawdzałam... Chodzi mi o drzewo genealogiczne. Można kliknąć na Sima i w podstawowych opcjach jest "Drzewo Genealogiczne". Myślałam, że ono wygląda tak jak to od EA, ale tam się mieści znacznie więcej ludzi! Zobaczcie sami.... http://www.youtube.com/watch?v=HJ7rfFjZ764 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|