![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię być szantażowana. Nie cierpię, gdy ktoś wyznacza sobie liczbę komentarzy pod odcinkiem, a tym bardziej, że zamknie temat jeśli komentarzy nie będzie. Weszłam w ten temat 30 maja by nadrobić odcinki (czekałam aż wstawisz zdjęcia), bo poczułam taką zajawkę na czytanie, a tu takie posty, dlatego aż mi się odechciało czytać, bo zmuszana do czegoś nie lubię być.
Wracam czując lekki przymus, ale już nie będę taka niedobra. Przeczytałam i komentuję: Zbyt oczywiste by było, gdyby Tariel przyjechał prosić o rękę Seri, a zatem wprowadziłaś fajny element zaskoczenia. Tariel średnio mi się podoba. Myślałam, że mnie powali swoją urodą, ale jest po prostu zwyczajny. Już bardziej podoba mi się Thomas ![]() Wszyscy się uczepili Seliete, ale chyba nie jest aż taka głupia. To, że ma inne zainteresowania (bogactwo, moda, sława) nie czynu z niej złej dziewczyny. Ale to zlecenie jest nieco podejrzane. No i jest zdecydowanie ładniejsza od swojej siostry ![]() Dziwi mnie, że rodzice dziewczyn tak przytakują związkowi Tariela i starszej siostry. Z góry założyli, że ona będzie nim zainteresowana. Robisz masę głupich błędów: pozjadane słowa, literki, poprzestawiane wyrazy, powtórzenia. A ten Lucas to ma w końcu jasne, czy ciemne włosy?: " – Cześć, słońce. – Wysoki, jasnowłosy mężczyzna wysiadł ze srebrnej toyoty, uśmiechając się radośnie.[...] Zamknęła oczy i wsuwając palce w jego brązowe kosmyki, wtuliła się w niego mocno." Ciekawi mnie jak potoczy się akcja, ale szału nie ma, by tu codziennie zaglądać i wypatrywać następnego odcinka. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|