|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Malinko : ) - prezentacja właśnie miała taka być, jest nietuzinkowa, jakbym ją postawił przy fortepianie to by było tak tradycyjnie, a tak jest nowatorsko!
![]()
![]() |
#2 |
|
![]()
Mnie prezentacja też się nie podoba, ale simce to od urody nie odjęło.
![]() Wyjątkowo udana, tylko ja bym jej jakieś soczewki walnęła. Ale cóż, po prostu uwielbiam internetowe oczyska. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bardzo elegancka moim zdaniem, usta są trochę dziwne, ale ogólnie simka boska 9,5/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
#5 |
Reputacja: 11
|
![]() Dla mnie? Naprawdę? Ojejku, dzięki!
![]() ![]() No to przejdę do rzeczy. Tak naprawdę, to średnio mi się podobają jedynie usta. Coś im zrobiłeś, a widać to zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Górna warga jest za bardzo rozszerzona i przez to dziwnie wygląda. No chyba, że to taka śmieszna mina uchwycona do zdjęcia. Szkoda, że nie podrzuciłeś linka do fotki z CAS'u, można by było się bliżej przyjrzeć. :> Ale poza tym - cud, miód i orzeszki ![]() Prezentacja - kolejny raz chaos ![]() ![]() I skąd wiedziałeś, że dwa dni temu kupiłam sobie bluzkę z wyrąbaną na przodzie gigantyczną flagą USA? xDD Zabiło mnie to, zwłaszcza gdy przeczytałam tę dedykację xD O rany, no więc tak: za usta odejmuję jeden punkt, ale za dedykację dodaję też jeden, tak więc 10/10 wychodzi jak nic! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Obserwując Twoje poczynania z simkami, uznałem, że simki robisz świetne. Ta nie jest wyjątkiem. Jest cholernie ładna z twarzy. Co prawda nienawidzę tych okularów nerdów, ale jej pasują, można by rzec. Imo ubrana też jest w porządku. Dalej patrząc na Twoje poczynania, prezentacje i kadrowanie zdjęć stoją w miejscu i wręcz wołają o pomstę do nieba XD Cóż, dalej przemilczę to
![]() Za simkę dostaniesz 9/10, punkt odejmę za prezentację. Gdybyś postawił na Union Jack, nie czepiałbym się prezentacji i miałbyś +3 punkty z automatu do całości ;] |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hmmm... Nie mam najmniejszego pojęcia, coś ty zrobił z ustami
![]() ![]() Nie podoba mi się, że dałeś jej korale, trochę to psuje efekt. Poza tym spodnie - ale te pozostawię bez komentarza, bo nie widać ich w całości. Co do twarzy... Wiadomo, usta Ci nie wyszły i są za wysoko. Nos jest raczej za wąski i wygląda trochę jak dziób ptaka xD Brwi są okropne, psują jej twarz. Ogólnie simka mi się nie podoba. Co do prezentacji... Nie będę powtarzać Night'a, więc wiesz ;p |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Malin, Nightfall, Nesye - dziękuję, może ktoś jeszcze?
![]()
#9 |
|
![]()
ups, post pod postem xd
za mało komentów, trudno - bez wstępnych przemówień przed państwem: ![]() ![]() ![]() ![]() a tu zdjęcie, ab obiektywnie ocenić twarz: ![]() goodbye
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 20.05.2012 - 16:12 |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 11
|
![]()
Boże, ona jest śliczna!
![]() idealnie, śliczne włosy, ładna twarz ![]() Nie mam zastrzeżeń ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|