![]() |
#471 |
Reputacja: 10
|
![]()
pierwsze co mi przyszło na myśl: jej fryzura jest śliczna! pasuje do niej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#472 |
|
![]()
jeszcze raz dzięki : D uwielbiam te włosy, a brwi w "rzeczywistości" nie są chyba aż takie ciemne, tylko brązowe, bo już nie chciałam ich robić w kolorze blond : p
|
![]() |
![]() |
#473 |
|
![]()
jeśli miała wyglądać tak niewinnie i dziewczęco to efekt został osiągnięty
![]() simka ma śliczną buzię i cholernie podoba mi się jej nos, chyba jak nigdy haha ![]() ogólnie bardzo udana i fajna preza ^^
![]() |
#474 |
Guest
|
![]()
matko, śliczna, cudowna, dla takiej dziewczyny mogłabym zmienić orientację
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
|
![]()
Świeża, prezentacja taka letnia
![]() Przypomina mi... mnie za młodu ![]() Cudowna 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
|
![]()
Lee jest bardzo urocza. usta ma niczego sobie 10/10
#477 |
|
![]()
Lee jest śliczna taka delikatna i urocza . Świetnie pasują jej te włosy , ubranie też jej pasuje .A prezentacja nic dodać nic ująć .
10/10 |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Cameron jest prześliczna
![]() ![]() Lee też jest śliczna. Ma boskie oczy (i znowu błagam o stronę z tym makijażem) i usta mi się strasznie podobają. Ale zdecydowanie zmieniłabym fryzurę. Brwi jej nadają lekko surowy wyraz twarzy, więc ogólnie zmieniłabym ten letni styl simki na nieco ciemniejszy i dałabym przede wszystkim ciemniejszą i inaczej uczesaną fryzurę. |
![]() |
![]() |
#479 |
|
![]() ![]() Aoi niestety nie pamiętam skąd ściągnęłam :s za dużo stron : D może na simscave znajdziesz coś podobnego inouexd, mogę, ale aktualnie nie mam miejsca, żeby wgrać wszystkie dodatki na jeden dysk.. : P |
![]() |
![]() |
#480 |
|
![]()
1.Tarja:
Bardzo mi się podoba. Wygląda na wesołą osobę. Bardzo mi się podoba jej bluzeczka jest kolorowa i bardzo mi się podoba. Włosy też do niej pasują wygląda bardzo ładnie. 2.Lauri: Nie podoba mi się jej kolor włosów jest obrzydliwy. Na twarzy jest bardzo ładna ale trochę jej nie pasuje ciemny cień pod oczami. Cameron: Bardzo mi się podoba jest przepiękna. 3.Lee: Jest straszna. Wygląda na taką małą dziecinkę. Moim zdaniem jej skóra jest za blada. Fryzura nie pasuje do kształtu jej głowy. Gdy się uśmiecha wygląda jak zombi. 4.Linda: Na pierwszy rzut oka bardzo mi się podoba. Ale mam kilka zastrzeżeń. Nie podoba mi się jej pieprzyk i coś mi w jej oczach nie pasuje. Ale jest całkiem niezła. 5.Sharon: Moim zdaniem jest za blada. Ma trochę za małą twarz i te włosy trochę jej nie pasują. Oczy ma trochę dziwne. Ale za to ma ma ładna twarz i usta. 6.Xu: Podoba mi się jej kolor włosów. Ma ładną twarz ale jakoś ja nie lubię simów z piegami. Oczy ma trochę dziwne ale usta bardzo ładne. 7.Sally: Jest bardzo ładna. Bardzo mi się podoba. Ma piękne oczy i ust. Ma bardzo ładny kolor skóry. Włosy ma superowe i bardzo ładny kolor. 8.Cindy: Jest bardzo ładna. Śliczne ma włosy bardzo jej pasuje warkocz. Coś mi trochę nie pasuje w oczach. Usta ma bardzo ładne i kolor szminki też jest bardzo ładna. 9.Alessandra: Bardzo mi się podoba jest śliczna ale trochę jej te włosy nie pasują. Ma bardzo ładny kolor włosów i skóry. 10.Arina: Średnio mi się podoba ma jakoś szeroką twarz. Podoba mi się kolor skóry. Ma ładne włosy i kolor ich. Ma bardzo ładne usta ale oczy ma trochę za szerokie. 11.Bridget: Podoba mi się bardzo ale jest jedno ale nie pasuje blond do jej skóry może jak by włosy były ciemniejsze była by ładniejsza i tak bardzo by się nie świeciła na zdjęciu. 12.Frida: Podoba mi się bardzo ale nie pasuje jej ten kolczyk. 13.Seth: Dwie rzeczy mi się nie podobają po pierwsze jak ma brodę to powinien mieć krótsze włosy a nie takie długie wygląda jak baba a po drugie oczy ma jakby babskie. 14.Marta: Średnio mi się podoba. Włosy i usta ma ładne ale okulary i oczy są zrypane. 15.Paulina: Jedynie podobają mi się usta i włosy. Reszta jest ohydna. 16.Agata: Jest ładna ale ma za ciemny makijaż. Włosy są superowe. 17.Adrianna: Bardzo mi się podoba kolor jej włosów a tak w ogóle bardzo mi się podoba ![]() 18.Joanna: Ma ładne włosy i usta ale ale oczy są masakryczne. Kolor skóry ma bardzo ładny. 19.Andrea: Hmm co o niej powiedzieć podoba mi się strasznie jest przepiękna. 20.Blossom: Podoba mi się jej twarz ale ma ohydny kolor skóry. Kolor ust jest bardzo ładny i cień pod oczami są świetne. Fryzurę ma idealną i bardzo jej pasuje czerń ![]() 21.Iris: Podoba mi się. Jest bardzo ładna ale trochę ma za jasną cerę i może by jej pasował ciemniejszy kolor skóry ale nie jest zła. 22.Monika: Podoba mi się ale ma jakoś za małą twarz. Oczy ma nieładne ale usta i włosy są bardzo ładne. 23.Michalina: Jest bardzo ładna podoba mi się strasznie nie mam nic do zarzucenia. 24.Tristana: Jest też bardzo ładna ale coś mi nie pasuje z jej ustami. Ma bardzo ładne czarne włosy podobają mi się strasznie. 25.Morgana: Podoba mi się ale oczy ma chyba krzywe. Włosy ma świetne. 26.Andy: Jest bardzo ładna. Podobają mi się jej czerwono krwiste usta są cudowne. Oczy też ma niezłe. 27.Senem: Jest po prostu piękna. Ta fryzura strasznie pasuje do kształtu jej twarzy. Ma takie delikatne usta i bardzo piękne oczy. Jest po prostu cudowna ![]() 28.Leona: Pierwsze skojarzenie to wygląda ona jak facet. Oczy i usta ma ładne ale bym zmieniła kolor szminki. Włosy były by lepsze gdyby nie miała kapelusza. 29.Essme: Jest ładna nie mam żadnych zastrzeżeń. 30.Elin: Podoba mi się ale mam dwa ale. Po pierwsze piegi wygląda nie ładnie a po drugie oczy ma jakieś nie do kształtne. 31.Maria: Jest bardzo ładna ale jest za smutna. Jak by była weselsza to by była ładniejsza. Nie lubię simów ze skrzywionymi ustami ale kolor szminki jest niezły. 32.Felicja: Jest ładna ale za blada. 33.Ewa: Podoba mi się ale ma za małe ust a za duże oczy. Nie do pary to jest. Ma jasną karnację ale wygląda niezle. 34.Noemi: Wygląda cudnie. Kojarzy mi się z taką drobniutką dziecinką. Kolor włosów bardzo dobrze pasuje do koloru skóry. Usta wyglądają jak cukierek a oczy sa cudne. Bardzo mi się podoba ![]() 35.Ola: Po prostu jest straszna. Nie podoba mi się. Oczy są okropne ale usta ładne. Kształt twarzy jest nieładny. I brzydko wygląda w tej fryzurze. 36.Alice: Jest ładna ale piegi ma okropne. A z wyglądu jest strasznie smętna nic w niej żywego nie ma. 37.Lindsay: Jest ładna ale kształt twarzy ją niszczy. Oczy ma ładne i usta. Kolor szminki jest bardzo ładne. Czarne włosy pasują do koloru skóry. 38.Olivia: Jest cudowna. Podoba mi się strasznie. Ma piękną twarz usta i oczy. A deserem jest fryzura i jej kolor ![]() 39.Sophie: Jej kształt twarzy przypomina mężczyznę. Oczy i usta są bardzo ładne. Kolor włosów jej pasuje ale może były by lepsze rozpuszczone i na dodatek kręcone. 40.Alessha: Jest ładna ale nie podobają mi się jej oczy. Włosy ma bardzo ładne ale kolor skóry okropny. Usta też są ładne i ma bardzo ładny kolor szminki. 41.Chelsea: Moim zdaniem ma za długą pionowo twarz. Oczy ma trochę za małe ale usta są bardzo ładne kolor szminki jest bardzo ładna. Włosy też są bardzo ładne ale ciemny brąz byłby lepszy tak mi się jakoś zdaje. 42.Connie: Jest bardzo ładna. Podoba mi się bardzo. Włosy ma świetne. Twarz bardzo dobrze pasuje do kształtu fryzury. Ale kolor skóry jest trochę za jasny. 43.Emilia: Jest ohydna nie podoba mi się jest straszna. Wygląda jak facet. Oczy i usta okropne nie podobają mi się wcale. 44.Maja: Jest straszna. Ma cerę bladą i jest okropna. Podoba mi się kolor włosów i usta. 45.Rebeka: Jest ładna ale oczy ma straszne i mi się nie podobają. 46.Lola: Jest ładna ale nie podobają mi się jej oczy. I trochę jej kolor włosów. 47.Veronika: Jest ładna ale za blada. Reszta pasuje idealnie. 48.Amanda: Nie podoba mi się jej kształt twarzy i fryzura i kolor cery. 49.Emma: Przypomina mi faceta. Włosy są nawet ładne ale nie do końca. Usta i oczy takie sobie. 50.Amber: Jest bardzo ładna ale ma strasznie zle dobra usta i to niszczy jej twarz. 51.Jennifer: Ma ładne oczy i usta ale najlepsze są włosy ale kształt twarzy nie pasuje i wygląda jak chłopczyca. 52.Axel: Jest bardzo ładny ma fajną fryzurę ale nie podoba mi się blada cera. Usta też trochę mi się nie podobają ponieważ są skrzywione i mu takie nie pasują. 53.Meggie: Jest bardzo ładna ale nie podoba mi się jej biała cera. Oczy ma śliczne i usta też. Włosy są cudowne i mają spaniały kolor. 54.Dominika: Jest bardzo ładna po prostu śliczna. Ale trochę mi nie pasują jej oczy ale nie są takie złe. Najbardziej podoba mi się jej kolor włosów i fryzura ![]() 55.Debby: Jest śliczna cudowna spaniała. Bardzo mi się podoba. Ma cudowne oczy i usta. Włosy ma też ładne i kolor ich również ![]() 56.Angela: Jakoś średnio mi się podoba. Może nawet być. Ładną ma fryzurę. 57.Alana: Ma za długą twarz pionowo. Ale za to ma piękną fryzurę i kolor jej. Usta i oczy też są ładne ale czoło jest za duże. 58.Te dwie simki na stronie drugiej są ładne. Najbardziej mi się podoba ta druga jest śliczna. A ta pierwsza jest trochę okropna ma za duże oczy i usta. 39. Ostatnio edytowane przez agacarter : 07.08.2011 - 18:37 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|