![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Moja persona jako pierwsza oceni niektóre działy w gazetce.
1.Z rankingu nicków jestem zadowolony. W czołówce są wedlug mnie najlepsze nicki. Cieszy mnie moje 2 miejsce w rankingu(dzięki i pozdrawiam!) Lecz Nargynem mnie prześcigla. Ale cóż raz sie przegrywa a raz wygrywa. Gratuluje jej. 2.Miejskie życie Z twojego opisu wychodzi na dość ciekawy dodatek. Zgadzam się z tym że dodatek zostal zrobiony dla kasy. Niestety nie mogę z niego korzystać, bo simsów narazie wgrać nie mogę, bo mam walnięty czytnik w laptopie ,a nie stać nas w rodzinie na kupno nowego więc gry narazie nie zaistaluje. Obrazek prezentuje się dość ciekawie. Tylko myślalem że będa jakieś nowoczesne miejskie okna i drzwi. A tu tylko jakie przedmioty codziennego użytku. Ubranie niezle kilka z nich po przeróbce moglbym moim simsom kazać nosić. 3.Wywiad. Zadroszczę tej osobie talentu w rysunkach. Ale jednocześnie brawa dla niej. Fajnie mieć talent i móc go pokazać przed dużo publicznością jaką jest forum. Prac jeszcze nie oglądalem lecz z ciekawości obejrzę twoje prace. Bo z wywiadu wychodzisz na osobę ktorą warto obejrzeć. Brawa za talent jeszcze raz. 4.Artykuł Cioci Chryzi. Artykul mnie bardzo poruszyl. Zacznę od tego że w moim wypadku koniec podstawówki byl dla mnie smutny. Bo mialem dość ciekawą klasę oprócz strasznej wychowawczyni. Poszedlem we wrześniu do gimnazjum. I tu zaczął sie koszmar. Kompletnie sobie nie mogę poradzić z nauką. Pały z 9 przedmiotów. Część oczywiscie z lenistwa ale wiekszość z powodu że sobie nie radzę. I też mam nadzięje ze wraz z kolejną szkolą nie wpadnę w kolejne problemy. I to byloby na tyle ode mnie. Numer świetny wedlug mnie 10/10. Ostatnio edytowane przez modesté : 30.06.2011 - 12:28 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|