![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dziekuje za pozytywne komentarze!
Prezentuje 2 kolejne simy Maddie studentka filologi afrykanskiej jest radosna i szczesliwa w zwiazku z Zackiem ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Stroj codzienny ![]() Uploaded with ImageShack.us Stroj Wizytowy ![]() Uploaded with ImageShack.us Pizama ![]() Uploaded with ImageShack.us Kapielowy ![]() Uploaded with ImageShack.us Maddie bez makijazu ![]() Uploaded with ImageShack.us Zack instruktor jazdy na nartach wodnych lubi i kolekcjonuje zolwie xd. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Enjoy! |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
to tak:
- Stephanie- 6/10 - Alex- 8/10 - Karen- 8/10 - Maddie- 9/10 - Zack- 10/10 ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki mrakad133, czy ktoś jeszcze skomentuje?
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka nawet fajna. Ma trochę dziwne policzki. Takie... chude(?). 8,7/10
O ja cię... Sim jest super! Skąd masz włosy? Są extra ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dzięki Nasyetta
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Zack jest prześliczny
![]() A Maddie ładna, tylko trochę chuda. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Zack jest boski
![]() Maddie też jest całkiem ładna ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No dobrze dzisiaj pokażę 3 simów, których stworzyłem ostatnio
Dzisiaj urządziłem im małą sesję zdjęciową na plaży i też wstawię z niej zdjęcia ![]() oto Jenifer ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Oto Mark chlopak Jenifer, jest on hydraulikiem ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us oto Bayley przyjaciolka Jenifer, lubi imprezowac i lubi tatuaze ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Wiec teraz przejdzmy do sesji ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zapraszam do komentowania! |
![]() |
#19 |
|
![]()
Jenifer ma śliczne włosy i oczy
![]() Mark podoba mi się z całej trójki najbardziej. U Bayley nie podoba mi się tatuaż na nodze i nos, najmniej przypadła mi do gustu, ale ma coś w sobie. ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dogza
Dziękuję za opinię Bayley miała tak wyglądać, bo lubi imprezy ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|