![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetne te wasze historie !
Wow wampirzy ród zrobił na mnie wrażenie ![]() Dlaczego wy macie takie pomysły a ja nie ![]() ![]() Oki jak już pisałam tu !klik! Niadia postanowiła zapomnieć o nieżyjącym ukochanym i zająć się swoim mężem i swoją karierą! Młode małżeństwo latało po klubach, przyjęciach i imprezowali na całego... Postanowili korzystać z życia ![]() ![]() ![]() Postanowili się przeprowadzić. Stary dom nad oceanem był za mały dla nich. Kupili dom niedaleko szkoły. No i pierwszy całus w nowym domu ![]() ![]() Nadia w nowym domu postanowiła się rozwijać i rzucić pracę stylistki na rzecz malarstwa. ![]() Nadia widziała jak Kai'owi zależy na powiększeniu rodziny. Więc zwabiła go do sypialni na małe co nie co nie mówiąc mu że już dawno odstawiła tabletki... Niestety wiele prób i testów się zmarnowało... Nadia nie mogła zajść w ciąże ![]() ![]() Lecz pewnego dnia, gdy Kai robił śniadanie Nadia poczuła zapach mleka i zrobiło się jej niedobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Poinformowała o tym męża. Był w szoku! "Czemu mi nie powiedziałaś, że coś planujesz?" - krzyczał Kai przez łzy szczęścia ! Był dumny z siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia nabierała na wadze i brzuszek rósł ![]() ![]() Poród odbył się bez komplikacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsze karmienie i przytulanki z rodzicami ![]() ![]() ![]() ![]() Nadia jako gwiazda musiała zrzucić kilogramy, bo agent jej kazał choć nie chciała się rozstawać z Shine ani na moment... i tak z niej łamaga ![]() ![]() ![]() Dalsze nudne losy rodziny Newton już wkrótce ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 04.07.2011 - 12:06 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|