![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanessa ma taką uroczą buzię i jeszcze ta fryzurka ^^
Karmelia jest takim eleganckim rudzielcem, więc faktycznie piegi jej średnio pasują. Dla mnie mistrzynią jest i tak Fumiko ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Hm, z rudzielcami to mi się zawsze piegi kojarzą,no ale dziekuję za opinię. mam w planach stworzenie totalnie sweet dziewczynki z duuuzymi oczami,zobaczymy co mi wyjdzie.
Edit. Przedstawiam Wam moją słodką dziewuszkę Calineczkę. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 06.07.2011 - 08:49 |
![]() |
#24 |
|
![]()
Ona jest cudna! Taka urocza i niewinna
![]() Śliczny makijaż! Daj ją do pobrania! Please! Nie daję oceny liczbowej, bo wiadomo jaka by była, no nie?
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Moje kolejne Simki nie zostały przezemnie całkowicie zrobione. Przerobiłam juz istniejące simki emerytki na nastolatki bo zabrakło materiału na znajomych dla moich nieletnich Simów,a że nie chciało mi sie poświęcać całego czasu gry na dłubanie przy detalach,simki robione były w pospiechu. Nie mniej jednak sądze,że sie spodobają
![]() JANNY ![]() ![]() DORA ![]() ![]() MADI ![]() ![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Pierwsza cudowna! Makijaż naprawdę śliczny
![]() Dora też niezła i Madi też, ale to pierwsza jest dla mnie ideałem. Naprawdę. Co do zmieniania emerytów w nastolatki, to ja robię to samo. Z tym, że częściej na odwrót.
![]() |
#27 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się Madi. Jest trochę podobna do Dody. a dwie pierwsze to nic ciekawego.
9,5-10 za Madi. |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ma fajną, egzotyczną urodę, lecz wydaje mi się, że ma zbyt zadarty nos
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Karmelia jest bardzo ładna, nawet te jej nieco za duże usta mi jakoś szczególnie nie przeszkadzają
![]() Calineczka jest, jak dla mnie, za słodka. Janny, Dora i Madi są bardzo ładne, ale najładniejsza jest chyba Janny. Jill - średnio Ci wyszła. Ma za mały nos i usta. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|