![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Liv:
Zdjęcia będą, a nie zbytnio wiedziałem, gdzie zamieścić póki co zdjęcia samych szkiców. ![]() ![]() Normalnymi schodami wchodzi się na pierwsze piętro z parteru. Kręconymi wchodzi się na 2 piętro. Specjalnie dodałem strzałki. Jeśli strzałka jest w stronę schodów, to znaczy, że prowadzą one w góre, jeśli nie jest w stronę schodów, to znaczy, że przychodzi się z dołu. Mieszkania przeznaczone dla rodzin 3-5 osobowych. Może być i mniej lub więcej jak kto woli. Na I piętrze przewidziałem sypialnie i przypuścmy pokój dla dziecka, lub kogo kolwiek innego. Na 2 piętrze mogą być to pokoje rekreacyjnę np. można zrobić sobię biblioekę i wyjść z niej poczytać na balkonik w przypadku mieszkania 1, lub urządzić sobię siłownie. Można też czerpać zyski i wynająś któryś z pokoi dla lokatora. ![]() Gio: Rysowałem plany ogromnych bloków do simsów. ![]() ![]() Garaż posiada troszkę wiecej miejsca niż tylko na samochód, po to, aby właśnie móc tam postawić jakiś półki z narzędziami. Warsztat na planie został przewidziany jako pokoik, gdzie można sobię ustawć stolik np. do robienia robotów, zabawek. ![]() Wiatrołap, zawsze tak się u mnie mówiło, na pomieszczenie gdzię się wchodzi i rozbiera. ![]() Do zobaczenia na budowie! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|