![]() |
#612 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przecież Madelaine nie chodzi o płeć dzieci własnych Simów, tylko tych z otoczenia... Ja to tak rozumiem. Pewnie przypadek, można ewentualnie czaić się na Simki w ciąży na ulicach i wybierać im płeć dziecka Nraasem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
|
![]()
o to mi chodziło.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
![]()
Dokładnie o to mi chodziło. Będę próbowała polować, ale mam nadzieję, że już nie będzie tak dalej. Za chwilę idę grać, to napiszę o wyniku.
|
![]() |
![]() |
#615 |
|
![]()
Jeśli masz NRaas Master Controller,a, to robisz tak: Klikasz na komputer\Ratusz... A potem Sim\Opcje podstawowe\Niemowlę\Płeć dziecka. Pojawi się okienko w którym możesz wybrać typ Simów, poszukaj "ciężarnych" Simów, powinien być taki filtr, ewentualnie wybierz "płeć: kobieta". Pojawi Ci się prawdopodobnie lista wyłącznie ciężarnych kobiet. Zaznaczasz panienki i po kolei wyskakują Ci okienka z pytaniem jakiej płci ma być dziecko akurat tej czy tamtej Simki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
|
![]()
Ja mam pytanie dotyczące gnomów a dokładnie to kilka:
1.Czy trzeba coś zrobić aby gnomy miały bobasy? 2.Czy te gnomy z buydebuga też się starzeją? 3.Gdzie można te gnomy znaleźć? 4.Czy dwa różne gnomy (np. wampirzy i ten z Egiptu) mogą mieć swoje "dziecko"? 5.Czy para gnomów może mieć więcej niż jedno "dziecko"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
|
![]()
1. Nie, wystarczy postawić dwa
2. Tak, ale wyłącznie te z podstawy 3. Było na forum, ja zawsze kupuję przez buydebug 4. Nie, tylko te z podstawy rozmnażają się i starzeją 5. Tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Guest
|
![]()
Moja Simka ma dwóch synów i mam TRZY problemy: po pierwsze obaj są łysi i moje pytanie czy włosy im urosną jak dzieciaki podrosną (narazie są w fazie raczkowania, korzystania z nocnika) albo czy można ich wygląd (te łyse pały) zmienić i druga sprawa to taka że te moje dzieciaczki nie moga ze sobą wchodzić z żadne interakcje np. bawić się razem itp. Jakieś rady? Nie mam żadnych modów, żadnych dodatków netu. Kolejna sprawa to taka że ojciec zabrał ich wózkiem na spacer i po powrocie wózek zniknął. Nie ma go w ekwipunku ani nigdzie. Co robić? Na każdy spacer kupować nowy wózek??
|
![]() |
![]() |
#619 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dziecko może zmienić wygląda samo w lusterku, tylko musi mieć do niego dostęp. Czyli w skrócie - klikasz dzieckiem na lusterko i ustawiasz nową fryzurę. Pomiędzy małymi dziećmi nie ma interakcji. Mogą tylko się bawić razem przy domku dla lalek.
Co do 3 pytania - szczerze nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
|
![]()
1. O.O Zmień po prostu ich wygląd, a 2 i 3 to pewnie bugi.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|