![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nomm... Przez głupiego Hamminga musiałem odbudowywać cały związek Matthew z Rose ;/ Żeby zaciekawić ich życie Matthew zaczął zdradzać Rose z Elvirą Slayer, i nagle gdy wracał z pracy, nie wiadomo jak, Rose go nakryła na zdradzie.
![]() Podczas ciąży Rose, Matthew bardzo się nią opiekował. ![]() Dziewczyna po paru dniach, znaczy miesiącach ( ![]() ![]() ...A Matthew się jej oświadczył (Rose, nie Mirandzie ;p). ![]() Para postanowiła, że wezmą ślub gdy Miranda podrośnie. Niestety dla pana Hamminga to było za długo, i gdy Rose wychodziła na spacery z Mirandą, Matthew bezczelnie ją zdradzał ze swoją byłą dziewczyną Elvirą Slayer. ![]() ![]() Biedna matka niczego nie wiedząc, urządziła wieczór panieński w klubie "Jasnota". ![]() ![]() Jednak Rose zaczęła coś podejrzewać. Po pewnym czasie dziewczyna nakryła Hamminga na zdradzie. (Nie mam fotki, bo nawet nie wiem jak to się stało ;p) Matthew zaczął przepraszać swoją narzeczoną. Na początku bezskutecznie, ale kiedy Rose zobaczyła, że Matthew naprawdę żałuje tego co zrobił, wybaczyła mu. ![]() W między czasie Miranda podrosła... ![]() Nauczyła się mówić, chodzić, grać na cymbałkach... ![]() ![]() (Niestety nie mam fotki, jak się uczy mówić)...a Rose i Matthew mogli wziąć cichy ślub w parku (w stroju codziennym -.-)... ![]() I to by było tyle na dzisiaj... Następna część najprawdopodobniej kiedy Miranda stanie się nastolatką, czy za baaaardzo długo, bo gram na długim trybie ;p Ostatnio edytowane przez Electric Shabet : 10.07.2011 - 12:07 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|