|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
W domu jest taka sama sytuacja :c Jest np. ''Jakaś tam simka i jakiś tam sim figlowali po raz pierwszy, paparazzi uwiecznił te chwilę'', a najlepsze jest to że paparazzi wgl nie było na parceli.
Ostatnio edytowane przez Simsowa5 : 11.05.2014 - 21:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Od jakiegoś czasu po powrocie z parceli publicznej albo gdy gra wczyta parcele publiczną, komputer mi się resetuje..
Po ponownym włączeniu komputera pokazuje się błąd systemowy BCCode : 10000050 BCP1 : E604D000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 8056AC3B BCP4 : 00000001 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1
![]() |
#3 |
|
![]()
Zainstalowałam, uruchomiłam bez problemu, ale nie mogłam włączyć wygładzania krawędzi, do tego miałam tylko jedną opcję rozdzielczości - 800x600. Pokombinowałam z Graphics Rules, to teraz przy uruchomieniu mam błąd, że karta jest niezgodna z directx9. Uruchamianie w trybie zgodności nic nie daje. Jakieś pomysły? Zastanawiam się czy ja coś nachrzaniłam, czy może po prostu gra się z moim sprzętem nie lubi i nie polubi
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Agor-ia - prędzej grzebałabym w ustawieniach karty graficznej
![]() Co do rozdzielczości, to kiedyś mając simsy na WinXP wkurzałam się, że nie ma wszystkich rozdzielczości, które były w "siódemce", i kazałam sobie przeinstalować system ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hm, nie wiem, zerknęłam w ustawienia obu kart i nic mądrego nie wymyśliłam
![]() Trudno, widać powrót do przeszłości nie jest mi dany ![]() edit: A może ktoś zechce mi przesłać swoje ustawienia grafiki? Bo może za bardzo namieszałam w tym pliku (chociaż robiłam według instrukcji).
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 20.05.2014 - 19:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Orientuje się ktoś może w tych zapisach? Chciałabym usunąć ostatni zapis, nie całość, tylko jeden zapis, da się tak? Czy trzeba usunąć całość i zacząć od nowa? :/
Ostatnio edytowane przez Simsowa5 : 24.05.2014 - 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Co rozumiesz przez zapis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Chodzi mi o save'y. Nie potrzebnie zapisałam grę i chciałabym to jakoś cofnąć ;_; Da się tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
A co wg Ciebie zalicza się do save'ów?
W przypadku gry The Sims 2 gracze używają innej terminologii. Jeśli masz kopię zapasową folderu Neighbourhoods, to da się. Jeśli grasz w eaxisowym otoczeniu, to można je zresetować. A jeśli nic z tych rzeczy, to przepadło. Czasami za pomocą modów da się odwrócić skutki ewentualnych katastrof ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Chciałabym zresetować sobie Miłowo i zacząć od nowa. Tak jak pisałaś w innym temacie, że można je znaleźć tu C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods i po prostu zamienić z starym. Niestety ja w folderze ''Program Files'', nie mam ''EA Games'' i pytanie gdzie to się znajduje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 83 (0 użytkownik(ów) i 83 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|