|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale tak raczej nie odzyska utraconego warsztatu. Może lepiej wyciągnąć warsztat z UC i go usunąć/schować?
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Problem w tym, że próbuję otwierać Warsztat ze starej lokalizacji, a i tak otwiera się ten nowy. Nie wiem, co się porobiło. Nic jeszcze nie robiłam, po prostu ściągnęłam UC na kompletnie inny dysk, a samoczynnie porobiły się foldery na C i nie wiem, jak to się stało
![]() edit: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Malin, zrób proszę screena tego, co się wyświetla gdy klikniesz na "właściwości" skrótu od Warsztatu.
Szczególnie interesuje mnie pole "Element docelowy". octavessens - w innych domkach to samo? W innych otoczeniach też? Ostatnio edytowane przez Liv : 20.07.2014 - 20:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
UC podczas ściągania już się instaluje.
Niby masz wszystko w porządku... W folderze TS2 z MD jest wszystko OK, tzn. nie usunęło Ci niczego? Jeśli tak, to najprościej będzie przekopiować pliki z folderu TS2 do TS2:UC (Downloads, otoczenia, SavedSims i inne, które były modyfikowane przez Ciebie podczas samej rozgrywki; nie dotyczy takich rzeczy jak konfiguracja gry). Albo odinstalować UC... Kopia zapasowa folderu TS2 z MD jest bardzo wskazana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na oko w folderze z MD wszystko jest (na pewno cały Downloads). Natomiast w tym UC jest tylko Collections, Logs i pusty Downloads.
Czy jeśli odinstaluję UC, to będę go mogła bez problemu zainstalować ponownie? Bo skoro instalowało się od razu przy ściąganiu, to jak teraz? Wybaczcie takie bezsensowne pytania, ale dziś już nie myślę i muszę mieć wszystko podane na tacy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Tak teraz czytam poprzednie posty...
I da się zainstalować tylko tam, gdzie wrzuci Origin? Ja mam wszystkie gry na dysku D i nie chciałabym sobie śmiecić na C. Przynajmniej tak zrozumiałam z tego, co pisała Malin ![]()
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jeśli masz na dysku plik instalatora UC (sprawdź w ustawieniach Origin, czy masz to włączone, bo domyślnie chyba nie jest), to możesz. Jeśli nie masz, musisz odinstalować "starą" TS2, bo od nowa raczej nie będziesz ściągać UC :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv po zmianie otoczenia/rodziny problem znika na dwie minuty i rozkreca sie znów.
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
octavessens - to reinstalka w takim razie. Savy sobie zostaw.
Diana - to można edytować. Wejdź w ustawienia Origin -> zaawansowane i pozmieniaj, co uważasz za słuszne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 46 (0 użytkownik(ów) i 46 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|