|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 41
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mam dziwny problem z grą... Odświeżyłam sobie ostatnio dwójeczkę po kilku latach grania w jej młodszą siostrę. Bezproblemowo grałam sobie od kilku dni, jeszcze wczoraj wieczorem wszystko było ok. Próbuję włączyć dzisiaj rano - i nic. Klikam na ikonę - nic się nie dzieje. Próbowałam wszystkich metod związanych z rozwiązywaniem problemów na Windows 7, ale to też nic nie pomaga :/ I zdarzyło się też coś "dziwnego" - dotychczas miałam folder The Sims w Dokumenty> EA Games > The Sims 2. Otóż, on nadal tam jest... aczkolwiek pusty, a "normalny" (czyli ten z Downloads i wszystkim innym) "przeniósł" się w nieco inne miejsce - Komputer>OS (C
> Users> XYZ> Documents> EA Games > The Sims 2.Wie ktoś, dlaczego tak się stało i czy mogło to spowodować błąd? :/ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Usuń plik groups.cache.
Co do pustego folderu - w Win7 możesz sobie wybrać lokalizację folderów. Obecnie w bibliotece Dokumenty masz dwie lokalizacje, w tym jedną z tym pustym folderem EA Games. Możesz ją "wywalić" z biblioteki, a tą właściwą przywrócić. @down: noto o tym mówię właśnie
Ostatnio edytowane przez Liv : 08.08.2014 - 14:14 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 21
|
A ja mam tak, że w dokumantach (również Win7) mam i pusty, i pełny folder EA GAMES (co wydaje się być niemożliwe bo mają przecież te same nazwy). Jak ten pusty usunę to pojawia się po kolejnym uruchomieniu gry. Jakoś specjanie mi to nie przeszkadza, ale jest zastanawiające
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
czy simka moze poronic w sims 2 bez kodow ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
@up, raczej nie może.
W stawach, akwariach i oczkach wodnych nie widać ryb. Na czystej grze, bez modów. Jak rozwiązać ten problem? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatorka Emerytka
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 41
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak zrobić recolor obrazu jakiegokolwiek? Byłbym wdzięczny
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Po ściągnięciu karnacji do TS2, te 4 podstawowe domyślne zamieniły się na te ściągnięte przeze mnie. Pousuwałam chyba wszystkie pliki karnacji z Downloads a i tak w grze mam te ściągnięte. Czy da się to cofnąć i mieć znów te oferowane przez grę?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatorka Emerytka
|
Jeśli uruchomienie gry bez Downloads będzie skutkować ciągłą obecnością zamienników, będziesz zmuszona grę przeinstalować.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|