|
![]() |
#1 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Przeprowadziłam 2 próby:
1. Wywaliłam downloads. Weszłam do tego netowego otoczenia, park zniknął z mapki(to była parcela ściągnięta z neta) a z pustej parceli i tak mnie wywaliło. 2. Wrzuciłam z powrotem downloads. Stworzyłam nowe otoczenie bodajże na mapce Desiderata Valley (to raczej maxisowe), postawiłam park, domek od Shivera, drugi domek z neta i pustą parcelę. Z tej pustej i tak mnie wywaliło... :/ Użyłam Remove z HoodCheckera, ale 3 wspomnienia i tak zostały. Weszłam do otoczenia netowego (to było chyba to akurat bez parku) i zaś mnie wywaliło z tej pustej parceli... Może to któryś domek jest sprawcą całego zamieszania. Zwątpiłam już co najlepiej jest zrobić w takiej sytuacji.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 22
|
![]()
Czy w dwójce są pozy? Jak one działają? Nie mogę nic znaleźć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Są. Znajdziesz je w trybie kupowania (Hobby-->Różne) jako poseboxy. Natomiast pobrać je możesz m.in. z mothesims.info.
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Cytat:
Chyba trzeba sprawdzić, czy otoczenie dobrze by działało bez jednego domku. Obstawiam, że ten od Shivera jest ok. Szkoda jeśli to Craftsman House(czy jakoś tak) psuje grę.
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Na tym zdjęciu na ścianie są zdjęcia simów. Czy to po prostu obraazy czy jakieś CC które powiększa zdjęcia robione przez simów które można zamówić przez komputer?
http://pictap.pl/di-TM4RZ1JW.jpg @K: Za duże zdjęcie Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 25.09.2014 - 18:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam problem z jedzeniem simowym. kiedy sim przyżądzi danie dla grupy zawsze jest wybrakowane po wyjęciu z kuchenki (każdej) np. tort bez jednego kawałka ale zazwyczaj jest pusta taca która od razu znika nie ma jej w wyposażeniu i tak się dzieje ciągle w każdym mieście.odinstalowałm chyba wszystkie potrawy z neta choć pewna nie jestem ,przeskanowałm Clean Installerem ale to nic nie dało. Ktoś wie jak temu zaradzić bez reinstalki ?bo ja już nie mam pomysłu + Mam pytanie , czy instnieje mod który umożliwiałby dzieciom ( w wieku szkolnym) kupowanie w sklepie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki Liv
![]() Chciałabym jeszcze zapytać o jedną rzecz... Mianowicie jak Sim ma urodziny, tzn. "przemienia się" z dorosłego w emeryta, następuje crash gry i oto taki komunikat "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta." ![]() Jak miałam tamten problem, tego nie było, ale był przed tamtym, a jak tamtego nie ma, to ten znowu jest ![]() Z góry dziękuję za wszystko wszystkim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]()
Już nie wiem za co się wziąć i co sprawdzić. Shiverowi nazwiska z HoodCheckera nic nie mówiły, więc jego domek dałam do nowego otoczenia (to netowe), postawiłam park i pustą parcelę, nie wstawiłam Craftsman House, bo obstawiałam, że on powoduje wywalanie gry. No i żeby tradycji stało się zadość i tak wywaliło mnie przy wejściu na tę pustą parcelę...
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Weraxera - standardowo - dodatki z neta? Jakieś podejrzane mody?
Libby, rób reinstalkę. Śledzę wszystkie Twoje posty w tym temacie i widzę, że próbujesz coś zrobić na własną rękę, ale to nie do końca tak działa. Wszystko wskazuje na to, że to w plikach gry coś się schrzaniło. Dodatki z neta i okolice sobie zostaw - te trzy wspominane przez Ciebie parcele trzeba będzie ściągnąć jeszcze raz i podczas instalacji ich cleaninstallerem będziesz musiała wywalić z listy dodatków obiekty podpisane jako "trashcan" i mailbox" albo takie, które w nazwie mają długi ciąg liter i cyfr (i w podglądzie mają teksturę skrzynki na listy). Aha, właśnie - sprawdzałaś, czy w Downloads masz te podejrzane pliki, tzn. skrzynkę na listy i kubeł na śmieci? Chodzi mi o klony tych, które dostajemy wchodząc na jakąkolwiek zamieszkaną parcelę. Normalnie nie powinno ich być w trybie kupowania. Jeśli są, to może być problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Liv - wszystkie dziwaczne mody usunęłam. Jakoś tylko u niego był kłopot z urodzinami, bo wszyscy inni tego nie mieli. No i jeszcze jak w tej samej rodzinie Sim szedł na studia, to przy tym filmiku jeszcze scrashowało, a jak drugi Sim szedł, to było dobrze. Tego jednego Sima, który miał ten problem z urodzinami to zmieniłam kodem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|