|
![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Filleable
1. Skanowałaś downloads clean installerem? Miałem kiedyś podobny błąd, który zniknął po przeczyszczeniu dodatków z neta. 2. To nie błąd, przy każdym dwupoziomowym oknie występuje coś takiego. Gdyby udało ci się położyć tam podłogę 'przecinała' by ona szybę. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Nie chce mi się instalować <leń> Clean Installera, więc wywaliłam downloads na pulpit.
I w tym momencie mam pytanie. Czy to, że nie miałam neta może mieć wpływ na to, że nie mogłam włączyć gry? ![]() ![]() 2. To po co są w ogóle te dwupoziomowe okna? ![]()
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
1. Wystarczyło wejść do folderu, gdzie masz zainstalowana grę i uruchomić sims2ep[nr].exe. Aczkolwiek u mnie kiedyś, dawno temu launcher działał bez neta. Dziwne. Zrób reinstalację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Też później na to wpadłam.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
2. No one są do wyższych, właśnie dwupoziomowych pomieszczeń, np galeria handlowa albo szpanerska rezydencja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
O, dzięki. Nigdy ich jeszcze nie używałam i nawet nie wiedziałam, że to tak. Myślałam, że to będzie takie sprytne, że od razu będę miała dwa piętra oświetlone.
![]() Dobra, nie wiem, o co tej mojej grze chodzi. Grałam teraz ok. godzinę. Przez pierwsze 50 min było pięknie, a później znowu zaczęły się te problemy z grafiką, ale dużo mniejsze (teraz nie mam downloadsu). Instaluję Clean Installera, zobaczę co tam jest nei tak.
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]() Nie, wcale nie chcę pocieszać co niektórych... :> ale to jest dopiero hardkor (klik, aby powiększyć):
![]() ![]() Nadal nie umiem sobie z tym poradzić, nie wiem, czemu tak wygląda obraz mojej okolicy (okolica, dobre sobie...). Najpierw mruga plansza ładowania, a gdy chcę znaleźć dom, to te wszystkie napisy, podświetlenia itp. po prostu już zostają. Poza tym, gra chodzi zwyczajnie i nic złego się nie dzieje, fajerwerki przy bara-bara się odblokowały i już je widać, w sumie innych problemów już raczej nie ma. Na tę chwilę to jest jedyna rzecz, jakiej nie potrafię rozwiązać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Malin bez przerwy jakieś problemy ma.
![]() U mnie to na pewno nie jest sprawa za słabej karty, bo mam nowego lapta i wszystko ma piękne. ![]() ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
U mnie ostatnio pojawiła się seria różnych błędów. Na przykład ojciec zaczął karcić niemowlę (w okienku miał akcję "skarć").
Mam też simkę, która jest w pierwszym dniu ciąży, czyli brzucha jeszcze nie widać. Jej brat (mieszkający oddzielnie) zaprosił ją na imprezę. Przyszła. Z brzuchem jak w ostatnim dniu ciąży i, mało tego, urodziła tam. I jeszcze czasami tak jest, że gdy klikam na jakiś obiekt to wyświetla się menu, aby wybrać czynność do wykonania, ale to menu od razu znika tak, że nie zdążę nawet na nic kliknąć. Muszę wtedy zamykać grę na pasek zadań i jest już wtedy dobrze, ale za jakieś dwie minuty znowu zaczyna mi to znikać. Gdy jest dobrze to jest dobrze, ale jak już złapie fazę na to znikanie menu - nie może przestać. To są tylko przykłady tych błędów, które pamiętam, bo jest ich więcej. I w ogóle po 30-40 minutowej grze zawsze pojawia się "Działanie aplikacji zostało zakłócone. Program zostanie zamknięty." Zawsze po tych 30-40 minutach grania. Ktoś ma jakieś pomysły? Cleaninstaller nic nie pokazuje, chociaż on też coś ostatnio szwankuje, ale to swoją drogą. Pozostaje mi już tylko zainstalowanie gry na nowo? Ostatnio edytowane przez Anique : 18.05.2012 - 09:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|