|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Libby trochę się pospieszyłam z tym odcinkiem, ale teraz już moge śmiało powiedzieć, że wstawię go jutro
![]() co do F4 to póki co trzeba czekać ![]() Eranor (nie będę pisać "Eroś", bo jeszcze mi Vipera naklepie ):ja wiem, że te kropki, przecinki i inne pierdołki trochę rażą w oczy, ale przeczytałam już tyle różnych (pseudo) poradników, że teraz to nie mam pojęcia, gdzie co powinno być w tych zdaniach więc zostawiłam to już tak jak jest, żeby nie przedobrzyć.jeśli chodzi o "tę" i "tą", to na pewno sobie zapamiętam ![]() co do fabuły, to jestem słaba w opisach, mimo, że się staram, ale cieszę się, że ci się podoba ta paplanina ![]() Madziulka21: dziękuję ci skarbie za komentarz ;* z fotami zawsze się staram, zresztą sama wiesz, bo nieraz cię dręczyłam opowieściami, jak to muszę kombinować, żeby zdjęcia napstrykać ![]() Gejowniczek: A wiesz, że również grałam w Silent Hill? Fajnie działająca na (słabą) psychikę bajeczka ![]() Dobra dla kogoś, kto lubi się bać. No właśnie. To opowiadanie nie jest czymś, czego można się bać, raczej historyjką, którą można czytać z zaciekawieniem (o ile kogoś interesuje, to o czym w niej piszę), lub po prostu zwykłym pochłaniaczem czasu. No ale przecież, nigdzie nie jest napisane, że każdy kto to przeczytał, ma o tym również wiedzieć .No, a odnośnie Talmudu, to pozwolę sobie przytoczyć pewne przysłowie, które bardzo lubię: "Czego nie możesz wiedzieć, w to wierz lepiej niż masz powątpiewać, wątpliwość bowiem jest jakby nigdy niekończące się tortury." Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 13.07.2011 - 18:06 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|