|
|
Zobacz wyniki ankiety: O jakich zwierzętach w swojej rodzinie najbardziej marzycie? ![]() |
|||
Psy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 25.93% |
Koty |
31 | 16.40% |
Konie |
65 | 34.39% |
Gryzonie |
27 | 14.29% |
Ptaki |
4 | 2.12% |
Gady |
10 | 5.29% |
Płazy |
1 | 0.53% |
Rybki |
2 | 1.06% |
Głosujących: 189. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej bym chciała gryzonie typu szczury, mysze, chomiki, świnki morskie, króliki itd. Ale pewnie jakby już by zrobili gryzonie to coś w stylu "szynszyli" z dwójki..
Najbardziej się cieszę, że będzie ponad 100 ras psów i kotów ![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i można będzie zrobić sobie jakieś psie "dzieło sztuki", wystarczy trochę przesadzić z suwakami. Zrobić jakąś za długą mordę np.... albo gigantyczne uszy. Nie mogę się już doczekać...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]()
Psy z osiedla miałyby ubaw
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Albo jakieś ubranka, typu różowa, brokatowa sukienka dla dobermana
![]() I minispódniczka dla rotwailera. Ale tutaj akurat wolę, by dla dużych psów w ubrankach były tylko jakieś niby przeciw zimnie ![]() ![]() A dla yorków, shih tzu itd. takie ubranka różowe , ""słitaśne"" itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Mari777
Jak dla mnie żaden pies nie powinien nosić ubrań dla ozdoby czy to shih-tzu czy Bernardyn Przeciw zimnie oczywiście ![]() ale wracając do gry to może dadzą ubrania dla psów ale takie dla normalne a nie jakieś kapelusze lub inne dziwactwa, bo kiedy dodadzą pogodę takie ubrania dla psów stały by sie potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Jestem raczej przeciwniczką ubierania psów w jakieś "switaśne" ubranka. Pies to pies, a nie pluszowa zabawka. Owszem takie ubrania na zimę czasami są konieczne, ale ja akurat takich psów, by tego wymagały, nigdy nie miałam. Nawet york nie koniecznie musi mieć ubranka, chociaż nasza suczka ma taki płaszczyk, bo nie chce wychodzić zimą na dwór "na siusiu".
No a w Simsach to raczej ubrania nie będą potrzebne, no chyba, że po wydaniu pogody. Ale póki co, to nie takiej potrzeby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]()
Taa, ubieranie psów jest takie... Dziwne? Co do ubrań zimowych, to się zgadzam. Przyda się jakiś sweterek, czy coś, ale bez przesady. Chociaż wydaje mi się prawdopodobne, że idąc simką/simem po mieście spotkamy małego pieska w obcisłej różowej sukieneczce, który się nazywa "Diva". Bo tak na prawdę z każdą częścią simsów EA posuwa się do coraz to dziwniejszych rzeczy. W pierwszej części nikomu nawet by do głowy nie wpadło, żeby zrobić pół-sima pól-roślinę. W Simsach 2 już mieliśmy taką możliwość - mało tego. Były wampiry, wilkołaki wyjące do księżyca, i różne inne cuda na kiju. A w trójce wyjeżdżamy do Egiptu, Chin, wampiry czytają w myślach. Więc jak już mówiłem, jest 50% szans, że będziemy mogli ubierać zwierzęta. Ale z drugiej strony, w zwiastunie może by coś z tych ubranek pokazali... Sam już nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Mnie do szczęścia wystarczą jedynie koty < 3 Stworzę swojego Pucia i SIamprytka
![]()
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Ja zagłosowałem na coś na co nikt nie głosował przedtem tak dla odmiany ale ogólnie chce miec po 2-3 wszystkiego co będzie morzliwe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|