![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Osiedle ''Podmiejskie''
na terenie osiedla znajduje się 11 segmentów z garażem i małym ogrodem w przyszłości wstawię tutaj urządzony segment nad którym już pracuje ![]() okey przejdźmy do prezentacji oto budynek I ![]() ![]() A tutaj najdłuższy budynek nr II ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() teraz budynek nr III ![]() ![]() Rzut ![]() I jeszcze fotka segmentu od tyłu(wszystkie są takie same) ![]() Zapraszam do komentowania Zdjęcia wnętrz wstawię w najbliższych dniach ![]() |
|
![]() |
#2 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Bardzo fajne osiedle..
![]() Jaką działkę zajmuje ? @EDIT. : Zapomniałem o ocenie... Z zewnątrz daje 9,9/10
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 21.07.2011 - 09:05 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzięki, osiedle zajmuję 64x64
urządzony segment wstawię do piątku ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest bardzo fajne podoba mi sie...
Tylko chciala bym widzieć chociaż jedno od srodka urządzone mieszkanko ;* A tak to osiedle śliczne też bym chciała takie mieć w simsach... Ocenka - Ocenki jeszcze nie będzie puki nie będzie urzadzone choć jedno mieszkanko... Tak tak wiem jestem uparta i mam wymagania ale nie przeszkadza mi to...<smile> Ale wiedz że z zewnątrz mi się podoba... |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem ładne, trochę jak moje
![]() ![]() Z oceną się wstrzymuję, jeszcze zobaczę od środka. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Od środka na pewno dodam, lecz termin się przesuwa, dlatego, ze mam problem z simsami, i dodatkami z internetu ;(
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ciekawy projekt,
fajne budynki i otoczenie wokół nich, uliczki, roślinność, nieźle się zapowiada, czekam na zdjęcia wnętrz ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Segment mi się podoba, lecz ściany są szare, takie ponure.
Pomieszczenia: Przedpokój Jak już mówiłem, ściany szare. Nie podobają mi się schody (nie są w moim stylu dlatego też w grze ich nie używam ![]() Pralnia i toaleta Pralnia mi się podoba, lecz ja nie wstawił bym tego "stoliczka" z pokoleń. Toaleta -> dałbym inne lustro. Pomieszczenie główne Część "salonowa" ładna, "kuchenna" też niczego sobie, ale jadalnia taka bez takiego czegoś... czegoś mi tam brakuje... Wiem, to 6. krzesło. ![]() Te parę pomieszczeń oceniam na 9/10
#10 |
Guest
|
![]()
jest super, sama bym chciała mieszkać na takim osiedlu w realu
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|