|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Simka mnie zaczarowała. Wygląda tak realistycznie. Buzia taka przyjemna. Czekam na resztę zdjęć
![]() +edit. do dodanych zdjęć - no nie zmieniam zdania 10/10
![]() Ostatnio edytowane przez Norellia : 17.12.2011 - 18:42 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Stephenowa, SunnySimmy, vatri, Schicksal, Nesyetta, Martynaa, kiniusia dziękuję
![]() Zainwestowałam w pose playera, więc prezentacje teraz będą mam nadzieję lepsze. Mam dla Was kolejną porcję simów. Pamiętacie moją pierwszą simkę, Nadię Coleman? W każdym razie dokonałam małej metamorfozy, zapraszam do oglądania i oceniania! ![]() Nadia Coleman Jak Nadia wyglądała wcześniej możecie zobaczyć tutaj. CAS: ![]() Prezentacja: ![]() ![]() ![]() ![]() Seth Ventura CAS: ![]() Prezentacja: ![]() ![]() ![]() Razem: ![]() ![]() ![]() To byłoby na tyle ![]()
|
|
|
#5 |
|
|
Edytowałam post i wstawiłam resztę zdjęć. Wiem, nie powalają, ale póki co nie korzystam z póz, więc mam ograniczone możliwości.
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 17.12.2011 - 17:45 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
ładniusia ^^
wygląda trochę jakby była gargulcem xD <bez obrazy, ale przez ten uśmiech> bardzo ciekawa ale mi się nie podoba prezentacja :<
|
|
|
#7 |
|
|
Ja. : ) Simka na prawdę baardzo ładna i realistyczna. Osobiście nie lubię tej fryzury, ale ładnie wygląda akurat na niej. No, nie rozpisałam się, ale nie mam więcej do dodania. : )
|
|
|
|
#8 |
|
|
Serena Williams?
W każdym razie jest naprawdę ładna. Na drugim zdjęciu wyszła cudownie.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
mam nadzieję że lubisz dłuuuugie komentarze :3
Nadia - przez te usta wydaje się nieprzyjemna, kąciki mogłyby być bardziej uniesione. Jej włosy są czarne, CAŁE czarne, nie widać żadnych kosmyków ani nic, dziwnie trochę. Alexander - ma babskie oczy. Jego nos z profilu wygląda... dziwnie. Christine - jest taka zła ślicznaSelene - coś jest nie tak z jej wyrazem twarzy, ale ogółem urocza :3 Lily - nienawidzę szminek imitujących zęby >.< Zmieniłabym także brwi i kolor oczu Lilith - jest p r z e c u d o w n a. Najładniejsza z twoich simek ; ) Dorian - nie podoba mi się, nie potrafię napisać na jakiego temat nic więcej :c Genevieve - omomo, simka bardzo w moim stylu (cukier oblany lukrem i posypany dodatkowym cukrem pudrem) śliczna, tylko mogłaby mieć trochę węższe usta Serena - ładna : ) bardzo elegancka no to na pierwszym miejscu Lilith, na drugim Genevieve, a na trzecim Serena. Reszta ulokowała się na dalszych miejscach.
|
|
|
|
#10 |
|
|
Serena
![]() Ta fryzura jest trochę zwalona, bo w grze wygląda strasznie, ale to wiem. Ogólnie jest śliczniusia ^^ 10/10
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|