Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci się mój dom
Tak 0 0%
Średnio 5 38.46%
Nie 8 61.54%
Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 18.07.2011, 19:13   #2
Spectrum
Guest

Domyślnie Odp: Posiadłość Hammingów

Nie podoba mi się
Ogród to porażka porozstawiane sprzęty rekreacyjne przed samym domem i te jacuzzi na trawie mogłoby znaleźć się obok basenu ;(
A otoczenie basenu normalnie jakaś pustynia i te panele w okół basenu w ogóle nie pasują
i dlaczego szafki stoją na piasku? Troche nie pomyślane i pomieszane style nic do siebie nie pasuje koło basenu
Do otoczenia dodam, że nie ma zdjęć bryły i nie ogarniam gdzie jest wejście do domu
W kuchni do klasycznych szafek nie pasuje tak nasycona barwa na ścianach i do tego te nowoczesne spiralne schody znowu gryzą się z innymi meblami, krzesła koło wysepki kuchennej są w stylu nowoczesnym. Uważam że każde wnętrze jest robione na odwal mało używałaś narzędzia zmiany tekstury
Kurczę, w każdym pomieszczeniu jest choćby jeden mebel który nie pasuje do reszty, pokój dziecięcy jest za duży wygląda jak sala w przedszkolu a do tego ta biała podłoga ;(
Jedynie salon jest znośny... w miare
Łazienka to porażka kolorystycznie jest do bani czy narzędzie zmiany stylu ci się popsuło?
Bryła nie jest pokazana, ogród jest okropny, koło basenu Sahara, we wnętrzach pomieszanie stylów, nic do siebie nie pasuje
zła kolorystyka
1/10
Zupełnie mi się nie podoba, ale może przy kolejnym projekcie się to zmieni, myślę, że jeżeli bardziej się przyłożysz może ci wyjść bardzo fajny domek
Pozdrawiam
Einarr

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania