|
|
#1661 |
|
Reputacja: 10
|
Myślę, że nie będzie. Pewnie zrobia tylko szczotkę do czyszczenia... grzbietu (?) konia.
Ja liczę na stafford'y Może nie będę musiała ich sama robić tak jak w 2.
|
|
|
|
|
#1662 |
|
|
No właśnie.EA pokazał już swą niewiedzę jeszcze przed premierą tego dodatku, wystarczy.Na pewno nie zrobią żadnych innych przyrządów do pielęgnacji koni, tak jak z CAP, siodłom chyba nawet nie można zmieniać koloru ani barwy ! Jak w jakiejś ubierance !
|
|
|
#1663 |
|
Guest
|
O Boże nie mogę się doczekać po prostu buzuje !!!!!!!
![]() To będzie wielki hit założę się. I jeszcze Konie chyba 20 razy oglądałam zwiastun ale szkoda że nie będzie tam innych zwierząt jak owce, krowy wtedy było by fajnie zrobić sobie wieś Ale no trudno chociaż Koniki będą !!!!
|
|
|
|
#1664 |
|
|
I zbuduję domek na największej możliwej działce i tam będę przetrzymywać stworzenia wszelakiego typu...
|
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Guest
|
A nie wiecie kiedy ma to wyjść w Anglii ?
|
|
|
|
#1666 | |
|
|
Cytat:
Jeśli zrobią tylko jeden przyrząd, to na pewno dla oszczędności czasu, który w grze biegnie bardzo szybko, i mam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie. Nie mam ochoty poświęcać na pielęgnację połowy simowego dnia, wolę skupić się na interakcjach ze zwierzęciem.
|
|
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
|
Cytat:
Poza tym Mari nie zapominajmy, że w dodatku dochodzi dużo różnych zwierząt więc bezsensem (przynajmniej dla mnie) było by rzucenie pracy nad np. psami i kotami żeby zrobić nie wiadomo ile rodzajów szczotek dla koni
|
|
|
|
|
|
|
#1668 |
|
|
Ale mogliby chociaż zrobić te szczotki, zgrzebła, kopystki jako obiekty dekoracyjne. Żeby w stajni "swojsko" wyglądało...
|
|
|
|
|
|
#1669 |
|
|
nmin, mi bardziej chodziło o to, że przecież oni mogą nie wiedzieć co to jest, bo wiele osób nie wie. poza tym pewnie, że dla oszczędności czasu, przecież czyszczenie konia i tam będzie zajmować jakieś 2 simowe godziny. a szczotki, zgrzebła itp na pewno zrobią jako ozdobniki. albo ogłowie wiszące na ścianie.
|
|
|
#1670 |
|
|
no jak się popatrzy ro w niektórych rejonach nowej okolicy wygląda na wieś , więc może krowy mogłyby być i osły też do pobrania ze Store
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 200 (0 użytkownik(ów) i 200 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|