|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Dalsze losy mojej rodziny Newton
![]() Kto nie pamięta : klik i klik Skończyłam na tym że urodziła się Shine (moje oczko w głowie )Podrosła i jak to dziecko uczyła się chodzić, mówić i korzystać z nocniczka ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusia wyprowadzała ją na spacerki Shine to uwielbiała ![]() Nagle Nadia zaczęła się źle czuć. Nudności? Przybranie na wadze? Czyżby to oczekiwane drugie dziecko ??? Chciała poczekać z nowinami aż będzie pewna nie chciała robić złudnych nadziei Kai'owi ![]() ![]() Kai był wzorowym tatą ale nie miał pamięci do dat ![]() ![]() Shine miała urodziny Stała się ślicznym dzieckiem (nie majstruję przy ich "urodzie" , tylko w ubiorze i fryzurze ) Oczywiście Kai udawał że pamiętał o wszystkim urodzinki były skromne w rodzinnym gronie ![]() ![]() ![]() Nadia już wiedziała że to ciąża !! Teraz tylko trzeba powiadomić Kai'a o maleństwie ![]() ![]() Kai był szczęśliwy ! Zawsze pragnął mieć dzieci ! Teraz jego marzenie się spełnia ![]() ![]() Pierwszy dzień Shine w szkole Dziecinka nie była nastawiona pozytywnie ale w końcu pojechała do szkoły ![]() Po powrocie ze szkoły Shine dowiedziała się że będzie miała rodzeństwo (płeć była niespodzianką )![]() Shine rosła i ciągle się czegoś uczyła. Była rządna wiedzy Marzyła o tym by zostać lekarką i wynaleźć lekarstwo na raka, aids i inne choroby, których wciąż medycyna nie może leczyć ![]() ![]() Pewnej nocy Nadia zerwała się z łóżka !!! Wody odeszły, regularne skurcze ! O tak rodzi !!!! Kai z tyłu zaspany , po chwili do niego doszło że dziecko chce przyjść na świat ![]() ![]() Urodził się synek - Dylan (nie ingerowałam w płeć) Rodzice byli szczęśliwi mając dziewczynkę i chłopczyka - ich upragnione dzieci ![]() ![]() Pierwsze karmienie Dylana ![]() ![]() Okres, w którym Dylan był małym berbeciem tak szybko minął!!! ![]() Shine była dumna z młodszego braciszka i się z nim bawiła obiecała mu że zawsze będzie go bronić i będzie przy nim kiedy tylko będzie jej potrzebował ![]() ![]() Kai był dumnym z syna ojcem i gdy tylko miał wolną chwilę uczył syna chodzić ![]() ![]() Wychodził z nim też na spacery ![]() ![]() Dalsze losy wkrótce Wiem, że u mnie wieje nudą ale kocham takie nudne idealne życie moich simów Kocham je jak własne dzieci ha ha
Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.08.2011 - 15:43 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|