![]() |
#561 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie.
![]() Chodzi mi o to, czy w normalnym otoczeniu da się zrobić taką lazurową wodę? http://thumbs2.modthesims.info/img/2...7_Option_A.jpg (pierwsze lepsze zdjęcie z neta), czy po prostu ta osoba zbudowała ten dom w otoczeniu wakacyjnym? Może jest jakiś mod na taką piękną wodę? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Kindziek : 02.08.2011 - 08:18 |
![]() |
|
![]() |
#562 |
Reputacja: 16
|
![]()
To jest po prostu dom na parceli plażowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to cos takiego jak improwizacja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#564 |
Guest
|
![]()
Dayliúé, dziękuję, dziękuję, dziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Guest
|
![]()
Teren>Pokrycia Terenu i to pokrycie terenu narzucasz tak samo jak inne. Ale w otoczeniu, okolicy ? Nie na parceli ? to się niestety nie da
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Guest
|
![]()
mam pytanie, czy zdjęcie zrobione na wakacjach przez simy można powiesić na ścianie lub postawić??
|
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]()
Takie robione aparatem ? Simy mogą je namalować wstawiając do folderu Paintings (czy coś w ten deseń) I klikasz Maluj własny obraz/Maluj obraz i wybierasz dostępne obrazy (ofc. 1)
|
![]() |
![]() |
#568 |
Guest
|
![]()
chodzi o zdjęcia które robią sami, a gdzie mogę je znaleźć ?
|
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
|
![]()
Dzięki Dayliúé, szukałabym wiekami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@emma147 - są one tam gdzie zwykłe zdjęcia robione przyciskiem "c". Wyróżnia je literka "n" na początku (normalnie jest samo "snatshop*")
Jeśli Twój Sim zrobi swoim aparatem zdjęcie, będzie je można później zamówić - albo jako album albo jako obrazek np. do powieszenia na ścianę albo do postawienia na półkę ![]() Taka opcja pojawi się na komputerze ("Zamów zdjęcia" czy jakoś tak). Btw, nie radzę ściągać pokryć terenu przypominających wodę - mimo wszystko są strasznie słabe ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 02.08.2011 - 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|