|  | 
|  05.08.2011, 10:07 | #1 | |
| Guest 

|  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
  I jeszcze coś naprzykład: dobry nastrój - "zobaczenie magicznego stworzenia/jednorożca" pragnienia: "pogłaskac magiczne stworzenie/jednorożca" "Zobaczyc magiczne stworzenie/jednorożca" - bo naprzykład jakis inny sim widział i mu powiedział  "Przejechac się na magicznym stworzeniu/jednorożcu" - bo naprzykład ktoś jezdzi na normalnych koniach i miałby takie pragnienie  zły nastrójnik - "spalenie domu przez jednorożca" - może by tak mogło byc jakby naprzykład tak mu sie chciało albo sim go zaczepiał xD  Nie oczekuje tego ale mozna pomarzyc   | |
|   | 
|  | 
|  05.08.2011, 11:50 | #2 | |
| Zarejestrowany: 22.07.2011 Płeć: KobietaPostów: 156 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. Cytat: 
  No i jak by się wystraszył to by uciekał (jednorożec). I jakiś nastrójnik związany z poparzeniem. No i żeby można było szukać jednorożców w lesie   
				__________________ Siemanko. | |
|   |   | 
|  05.08.2011, 12:05 | #3 | 
| Zarejestrowany: 27.04.2011 Skąd: Polska Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 195 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. 

A tak bardzo nie chcieliście jakiś jednorożców z bajek   a teraz wszyscy już marzą co możnaby z nimi zrobić xD też się nie mogę doczekać - ja chcę fotki !   
				__________________ By music to the heart ;* Zapraszam do pobierania domków: http://pl.thesims3.com/userExchange....sona=vivanasia ;D | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 126 (0 użytkownik(ów) i 126 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |