![]() |
#1992 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - chodzi Ci o Zmierzch, czy ten film z Kate Beckinsale (zapomniałam tytułu)? Tak z ciekawości pytam, bo oba tytuły znam tylko pobieżnie...
Ciekawe, będzie ten jednorożec, czy nie będzie? Dla mnie mógłby być, o ile go nie zrobią "sweetaśnym". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1993 |
Reputacja: 15
|
![]()
@up i @upup: to, że wilkołaki nienawidzą się z wampirami, to nie jest wymysł zmierzchu. To jest jedna z podstawowych cech gatunku wilkołak, wymyślona już za bardzo dawnych czasów przez wieśniaków, którzy wiązali te stworzenia z jakimiś przesądami itd.
Wilkołaki mogłyby być, tylko takie jakieś ładne, a nie: wygląd małpy, a futro jak z yeti. Bardziej realistyczne... z tym, że wtedy gra chyba musiałaby być +18 ![]()
![]() |
#1994 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1995 |
|
![]()
Tak chodziło mi o Zmierzch, ale nie chciałem tu publicznie tego pisać.
Żebyście się nie zdziwili jeżeli faktycznie tak będzie ![]() Nie napisałem, że relacje wampirów i wilkołaków to wymysł Zmierzchu, tylko ,że EA może "ściągnąć" z niego pewne motywy i użyć ich w grze. A to wszystko dlatego ,że film ten taki popularny się swego czasu zrobił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1996 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ja cały czas czekam co z tą smyczą i wysokością psa. Muszą byc przynajmniej 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 11.08.2011 - 21:25 |
|
![]() |
![]() |
#1997 |
|
![]()
Jak dla mnie to wilkołaki i wampiry mogą się nawet pozabijać oby nic się nie stało moim idealnym Simom i ich idealnie urządzonych idealnym domom (ach ta skromność)
![]() Jak myślicie, będzie można odblokowywać tak jak w dwójce różne rodzaje i kolory futer oraz obroży? Ja bym chciała, przez to moje zwierzęta by się odróżniały. A może ma to tylko dojść z np. edycją limitowaną? Czy ten post był na temat? Pisz o zwierzakach ![]()
![]() |
![]() |
#1998 |
|
![]()
Darujcie sobie te wymysły, że wampiry będą przeciw wilkołakom, skoro wampir musiał prosić o pozwolenie Sima ,żeby się z niego "napić".
Coś myślę ,że mało będzie informacji o Zwierzakach w niedługim czasie, bo EA teraz się prawdopodobnie skupi na dodatku do The Sims: Średniowiecze i The Sims Social.
![]() |
#1999 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#2000 | |
|
![]() Cytat:
Poza tym chyba znajdą później minutkę czy tam dwie żeby wysłać nam nowinkę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|