|
![]() |
#1 |
Reputacja: 26
|
![]()
Łaaaał, tym razem fotki są świetne! Uwag z mojej strony brak. Tak swoją drogą, to nie wiem, jakie będzie zakończenie FS, ale domyślam się, jaki napis możemy zobaczyć na końcu:
W czasie tworzenia Fotostory nie został zabity żaden Sim ![]() Choć głowy za to nie dam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
haha, w końcu to gorsza strona Marco, więc i brzydsza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wróci trochę wspomnień i takie tam... ![]() wyjaśnienie sytuacji Colina i Alii już w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() nie wiem nawet co się urodzi, czekam na niespodziankę ![]() swoją drogą jak ktoś zna jakieś ciekawe imiona jakie można dać dziecku, to niech pisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Maxiu jeszcze się pojawi ![]() Marco puścił go nie bez przyczyny ![]() widzę, że wszyscy na to czekają ![]() ciiiii nic mu nie będzie ![]() haha mój umysł został opętany przez pewnego mena ale będę dzielna i dam sobie radę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() przegwoździarkowane, to mało powiedziane ![]() osz... no wiesz co! ![]() postaram się jutro wziąć za zdjęcia i cała resztę ![]() Cytat:
![]() chciałam zrobić to zdjęcie od drugiej strony, ale na prawym policzku, Dante ma odciśniętą przepiękną dłoń ![]() [img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img] od czasu napisania tego odcinka F4, u Dantego nic się nie zmieniło xD Cytat:
![]() dziękuję za komentarze! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|