![]() |
#2161 |
Guest
|
![]()
Fajnie byloby,gdyby mozna bylo wyprowadzac pare psow naraz, np.:co najmniej trzy. Ale zapewne bedzie tylko mozna z jednym isc... Szkoda by mi bylo,ze ide z jednym a reszta w domu zostaje chyba, ze bez smyczy moglyby isc,ale to juz nie to samo
|
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Guest
|
![]()
I w tym nowym zwiastunie w 0:44 gdy dziecko konia głaszcze obok dzieciaka jest koryto z którego pije koń. I ciekawa też jest ta maszyna w której kot się czyści
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Reputacja: 10
|
![]()
założe sie ze ta maszyna jest za punkty szczescia zyciowego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj mam na starcie duzo punktow szczescia zyciowego,gdyz wybieram popularnosc, a dla mnie miec 20 przyjaciol to nie problem, reszte by sie uzbieralo,bo zalezy ile taka maszyna i juz by bylo.
Mi sie jeszcze z tego zwiastuna podoba ten psiak niemadry, co zabawke zjada, ma taki ladny wyglad,ze zawsze jak ogladam filmik,to szczegolnie przyciaga moja uwage. Ciekawi mnie cos jeszcze. Skoro zrebak moze mic pleko od swojej matki, to moze suka bedzie mogla karmic swoim mlekiem szczenieta, a po kilku dniach zaczynalyby jesc i pic same... Ostatnio edytowane przez -anisia- : 17.08.2011 - 19:48 |
![]() |
![]() |
#2165 |
Reputacja: 11
|
![]()
moja też uwagę przyciąga za każdym razem jak oglądam ten filmik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
|
![]()
Anisia dobrze myślisz
![]() Podoba mi się ten pies zjadający zabawkę, ponieważ ma taki sam wyraz pyszczka jak prawdziwe psy, które właśnie połykają coś, czego połknąć raczej nie powinny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
|
![]()
Ciekawi mnie, ile będzie tych jednorożców w okolicy. Może tylko 1 ?
![]() Nie powiem, wyglądają ciekawie jednak gdyby był tylko jeden nie powstała by plaga tych stworzonek . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
|
![]()
Zgadzam się, lepiej by był jeden i nawet żeby miał zablokowaną starość, coś jak Mroczny Kosiarz. Zawsze jest jeden i się nie starzeje, lub gra go jakoś zgrabnie wymienia, że nigdy nie zauważam tej "zamiany".
Wątpię, żeby psy i koty karmiły młode, wtedy pojawiłyby się głosy, że Simka też powinna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Guest
|
![]()
no ale psy i koty to zwierzęta i do nich nie trzeba by było robić cenzury podczas karmienia,
Simka powinna karmić naturalnie, ale jakieś tam PEGI mogłoby się przyczepić, a twórcom nie zależy aby simsy były +16 ![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 71 (0 użytkownik(ów) i 71 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |