![]() |
#72 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie, co do tego - zauważyłam, że na stronie Empiku wersje anglojęzyczne są dużo tańsze. Ale czy to przypadkiem nie chodzi o to, że pudełko, książeczka i napis na płytce jest po angielsku? Przecież wszystkie simsy są wydawane w wersji multilanguage, a wśród tych 16 języków jest Polski. Będę wdzięczna jeśli ktoś mnie oświeci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
Nie.Jak jest wydanie anglojęzyczne to gra będzie ci chodziła po angielsku.a simsy widziałem nowe na allegro po 57,90 najtaniej
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytat:
może być,ze gra jest tańsza,ale zobacz na przesyłkę,np. na Amazon.de Szybka jazda jest z UK za 8.99€,a przesyłka kosztuje dychę,czyli więcej niż gra,w każdym razie w Saturnie Pokolenia są za 29.99€,zaś w MM za 34.99€,na Amazon.de są również za 29.99€,za to spadła cena Średniowiecza-w MM są za 24€,a na Amazon.de za 19.95 plus 3€ przesyłka |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
nie przeliczaj cen €uro na złotówki,bo są inne ceny gier w Niemczech i w Polsce
|
![]() |
![]() |
#77 |
|
![]()
Simsy są multilanguage bo ja podstawkę jak kupiłem w naszym sklepie to dopiero w domu po rozpakowaniu się kapnąłem, że instrukcja, okładka i wszelkie napisy są po duńsku, ale był wybór języka i normalnie zainstalowałem po polsku.
![]() |
#78 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie, czy jak się zamówi Pokolenia z dowozem do Empiku, to również jej za 55 zł ? Bo boję się, że mi wyskoczą z normalną ceną.
|
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Nie no, simsy kupujesz normalnie za 55zł, jeśli tak jest na stronie. A przesyłka to inna bajka. Jeśli chcesz odebrać w najbliższym salonie, to nic nie płacisz.
Za przesyłkę Pocztą Polską przy płatności z góry 14zł, przy płatności przy odbiorze 17zł. Kurier przy płatności z góry 13zł, przy płatności przy odbiorze 17zł. Zakładam, że nie mieszkasz za granicą ![]() Wstawiłabym link do tego cenniczka, ale nie jestem pewna, czy można umieszczać linki do stron zewnętrznych. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|