![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
Nie znalazłem podobnego tematu więc zakładam nowy. Otóż wysłałem jednego sima z mojej rodzinki na podróż do Chin. Pomijając fakt , że w Chinach gra się zacinała co jakiś czas, mój sim po wcześniejszym powrocie do domu (w SV) zastał żonę i syna ale nie było ich avatarów w trybie życia, jak również zniknęli oni z kontaktów mojego sima. Nie mogłem wykonać żadnej interakcji . Obecnie widać avatar mojego sima, choć raz też zniknął oraz dwóch córek, przebywających w internacie. Podczas wczytywania zapisu widać normalnie całą rodzinkę, chociaż to zdjęcie nie pojawia się od razu. Próbowałem w trybie edycji miasta eksmitować rodzinę i zrobić kopie do biblioteki, jednak przetwarzanie trwało z godzinę i nic. Trzeba było wyłączyć grę. Myślałem, że może gdy przeprowadzę Simów do nowego miasta czy do nowego domu to wszystko będzie ok. Aha, dodam że kiedy chciałem zmienić aktywną rodzinę na inną to po wyborze nowej nie było widać nic, dosłownie nic. Jedynie widok miasta z góry. Nie mam żadnych hacków, tej najnowszej aktualizacji również. Da się coś zrobić aby nie stracić mojego zapisu? Reinstalka? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|